Αποτίοντας φόρο τιμής στον David Bowie με το αγαπημένο του φαγητό

Από την ομάδα του Μαμα Πειναω,

Τις τελευταίες ημέρες, ο πλανήτης βρίσκεται σε καλλιτεχνικό πένθος λόγω του ξαφνικού θανάτου του διάσημου τραγουδιστή David Bowie. Μια εμβληματική φιγούρα που άλλαξε σημαντικά την ποπ κουλτούρα, ο Βρετανός τραγουδοποιός είχε αναμφισβήτητα εκκεντρικό στυλ αλλά σε ένα πράγμα στη ζωή του αγαπούσε τις κλασικές αξίες – και αυτό δεν ήταν άλλο από το φαγητό. 

Η λεπτεπίλεπτη φιγούρα του δεν προδίδει ότι το αγαπημένο φαγητό του David Bowie ήταν η πίτα του βοσκού, ένα κλασικό βρετανικό comfort food με κιμά, λαχανικά και πλούσια στρώση από πουρέ πατάτας. Όταν η ιαπωνική δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη άνοιξε εστιατόριο αφιερωμένο στο David Bowie, το κύριο πιάτο του μενού ήταν η πίτα του βοσκού με πολλαπλές δόσεις τυρί ως φόρο τιμής στο αγαπημένο φαγητό του τραγουδιστή. Η πίτα του βοσκού του άρεσε τόσο πολύ, που η σύζυγός του και super model Iman την έφτιαχνε συχνά στο σπίτι, ακόμα κι αν ετοιμαζόταν να βγει φορώντας την ακριβή τουαλέτα της.

Προτείνουμε λοιπόν να ακούσετε το “Under Pressure”, το “Life on Mars”, το “Space Oddity” ή το “The Man Who Sold The World” και να δοκιμάσετε αυτήν την υπέροχη συνταγή για πίτα του βοσκού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.