ΑρχικήΆρθραΔείτε τον μάστερ των noodles επί το έργον

Δείτε τον μάστερ των noodles επί το έργον

Από την Άννα Ευθυμίου,

Η διοργάνωση MAD είναι για την γαστρονομία σχεδόν ό,τι είναι τα Όσκαρ για τους λάτρεις του lifestyle (σ.σ. “mad” σημαίνει φαγητό στα δανέζικα). Τα τελευταία τέσσερα καλοκαίρια, για δύο ημέρες, οι “ταγμένοι” άνθρωποι της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής δίνουν ραντεβού στο λιμάνι της Κοπεγχάγης με στόχο να καταφέρουν να προχωρήσουν τον χώρο της εστίασης στο επόμενο επίπεδο, μέσα από συζητήσεις και παρουσιάσεις σεφ και επιχειρηματιών εστίασης από όλο τον κόσμο. Ιδρυτής του κινήματος αυτού είναι ο Rene Rezdepi, σεφ του βραβευμένου ως καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο Noma. Στην φετινή διοργάνωση, ο σεφ Tatsuru Rai του Sobatei Rakuichi στην Ιαπωνία, έφτιαξε μπροστά στα μάτια του κοινού χειροποίητα soba noodles. Η ακρίβεια και η λεπτότητα των κινήσεων του είναι μοναδική. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Tatsuru Rai Opens MAD4 from MAD on Vimeo.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Φακές με χωριάτικο λουκάνικο

Δοκιμασμένη συνταγή για φακές με λουκάνικο. Ένα πιάτο πεντανόστιμο που αποκτά πλούσια γεύση χάρη στο χωριάτικο λουκάνικο.

Σπανακόπιτα

Συνταγή για υπέροχη σπανακόπιτα με φέτα και μυζήθρα.

Bασιλόπιτα

Βασιλόπιτα. Η καλύτερη συνταγή για την πιο αφράτη και νόστιμη βασιλόπιτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Λίγα υλικά και πραγματικά εύκολα βήματα μέσα από αυτή την δοκιμασμένη πολλές φορές συνταγή για σίγουρη επιτυχία.

Περισσότερα άρθρα

Γιατί οι Γάλλοι γιορτάζουν σήμερα την ημέρα της κρέπας;

Ένα έθιμο με πολύ συγκεκριμένο τελετουργικό το οποίο, αν τηρηθεί κατά γράμμα, έχει ευχάριστα αποτελέσματα για την οικογένεια!

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;

Το έθιμο του μπακαλιάρου ανήμερα του Ευαγγελισμού έχει ρίζες στο 1821!

Γιατί ζαχαρώνει το μέλι και πώς να το διορθώσουμε;

Γιατί ζαχάρωσε το μέλι και πώς μπορούμε να το διορθώσουμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ