Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 20:30 η αλυσίδα πολιτισμού IANOS παρουσιάζει, για πέμπτη χρονιά, αφιέρωμα στο θέμα «Η διατροφή ως πολιτισμός». Θα συμμετάσχουν πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες και επαγγελματίες της διατροφής, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνομιλήσουν με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου και θα προσεγγίσουν τις διαφορετικές πτυχές της διατροφής. Ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ματιά και επαγγελματική εμπειρία.
Συμμετέχουν:
Τάσος Αντωνίου, Συγγραφέας του βιβλίου «Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω»
Χριστόδουλος Βηλαράς, Βοτανικά Αφεψήματα το «ΜΩLY»
Γεωργία Γιαννακοπούλου-Μαρόλη, Κρεοπωλείο «Ο Γιάννης»
Νανά Δαρειώτη, Περιοδικό Olive
Δημήτρης Δελλής, Ειδικός Παθολόγος – διατροφολόγος
Ελισάβετ Κουλούρη, Betty’s Bakery
Νίκος Μαούνης, Δημοσιογράφος oίνου – φαγητού
Γιάννης Μπαζάκης, Κονάκι Φασουλά
Παντελής Μπακομιχάλης-Κωνσταντίνος Μπάσης, Βιολογική μαύρη λεμονάδα “Evenos”
Eυαγγελία Παλυβού, Κτήμα Παλυβού
Στέλιος Παρλιάρος, Ζαχαροπλάστης – συγγραφέας
Αλεξάνδρα Τσιαντή, Βιολογικές καλλιέργειες “Trinity Farm”
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), η είσοδος είναι ελεύθερη και θα μεταδίδεται ζωντανά και στο ianos.gr
“Η τροφή να είναι το φάρμακό σου, και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου”,
Ιπποκράτης