Δωμάτιο από σοκολάτα

Το δωμάτιό μας συνήθως είναι το αγαπημένο μας μέρος του σπιτιού, το μικρό μας καταφύγιο. Αυτό σκέφτηκε και μία διαφημιστική στη Λιθουανία και ανέθεσε στη γλύπτρια Elena Climent να φτιάξει ένα δωμάτιο μόνο από σοκολάτα. 

420 κιλά σοκολάτας γάλακτος, λευκής και μαύρης σοκολάτας είναι τα υλικά του δωματίου το οποίο παρουσιάστηκε στο εμπορικό κέντρο Kaliningrad Plaza στη Ρωσία. Το 40% του δωματίου είναι φτιαγμένο από μαύρη σοκολάτα, το άλλο 40% από μαύρη σοκολάτα γάλακτος ενώ το υπόλοιπο είναι από λευκή.

Το σοκολατένιο δωμάτιο είναι μόλις 20 τετραγωνικά μέτρα, αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες μας για σοκολάτα για πολλά χρόνια, και περιλαμβάνει έπιπλα όπως σοκολατένιο καναπέ, τραπέζι, χαλί αλλά και κηροπήγια και λουλούδια.

Η δημιουργός του νόστιμου γλυπτού δήλωσε ενθουσιασμένη για το έργο της και βρήκε την όλη διαδικασία πολύ δημιουργική, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της ρευστότητας της σοκολάτας ως υλικό.

Το γευστικό αυτό δημιούργημα μοιράστηκε στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου σε μικρά κομμάτια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργοί όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ έχουν εμπνευστεί χώρους φτιαγμένους από σοκολάτα.

 

Άννα Ευθυμίου

 

Πηγή: odditycentral.com

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.