Τηλέφωνο παλιά, τώρα έχεις το e-FOOD.gr!

Εκείνες τις ημέρες που ακόμα και το βραστό αυγό φαντάζει βουνό, το μοναδικό δίλημμα όλων μας είναι ένα: πίτσα ή σουβλάκι; burger ή sushi; Η λίστα των διλημμάτων θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο μεγάλη, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που η μαγειρική είναι πιο κουραστική λόγω ζέστης. Για κάτι τέτοιες στιγμές έχει δημιουργηθεί το e-FOOD.gr, το οποίο έχει πλέον αναγάγει το delivery σε πραγματική απόλαυση. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί.

Πρώτο και βασικότερο, ξεχνάς τις βαρετές αναμονές στο τηλέφωνο, τις λάθος παραγγελίες (οι στιγμές που τονίζεις ότι δεν θες κρεμμύδι στο σουβλάκι και πάντα σου βάζουν κρεμμύδι; Ε, αυτό.) και η κακή εξυπηρέτηση από τους τηλεφωνητές. Με ένα μόνο κλικ από τον υπολογιστή, το smartphone (iOS και Android) ή το tablet σου, βρίσκεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις στην πόλη σου, προσαρμόζεις την παραγγελία ακριβώς όπως τη θέλεις και μέσα σε ελάχιστη ώρα το delivery έχει φτάσει στο σπίτι σου.

Επίσης, για ό,τι κουζίνα κι αν γουργουρίζει το στομάχι σου, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Θέλεις αφράτες ιταλικές πίτσες και πλούσιες μακαρονάδες; Πεινάς για λαχταριστά sushi rolls; Μήπως έχεις όρεξη για ζουμερά αμερικάνικα burgers ή προσέχεις τη διατροφή σου και προτιμάς ένα healthy γεύμα;  Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες, ενώ οι αναλυτικοί κατάλογοι και οι αξιολογήσεις χρηστών για το κάθε εστιατόριο θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις. 

Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στις αποκλειστικές προσφορές που εξασφαλίζει το e-FOOD.gr για τους χρήστες του. 42 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, περισσότερα από 3.000 εστιατόρια, 30 επιλογές κουζίνας (ακόμη και καφέ μπορείς να παραγγείλεις!), και 11.000 παραγγελίες τη μέρα αποδεικνύουν ότι το online delivery και οι μοναδικές υπηρεσίες του e-FOOD.gr έχουν έρθει για να μείνουν. Εσύ ακόμα περιμένεις με το ακουστικό στο χέρι;

Ανακάλυψε τον λαχταριστό κόσμο του online delivery στο e-FOOD.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.