ΑρχικήΜαγαζιάΛονδίνο: Το ERGON House ανοίγει foodie ξενοδοχείο

Λονδίνο: Το ERGON House ανοίγει foodie ξενοδοχείο

Από την ομάδα του MamaPeinao.gr

Το αγαπημένο μας boutique hotel ERGON House επέλεξε το Covent Garden για την πρώτη του τοποθεσία εκτός Ελλάδας.

Το ERGON υπέγραψε για περίπου 20.000 τμ στη διεύθυνση 26 King Street, ιδιοκτησίας της Shaftesbury Capital, το οποίο θα παρέχει περισσότερα από 20 δωμάτια ξενοδοχείου, ιδιωτικό γυμναστήριο και ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο 2.220 τμ που προσφέρει θέα στον ορίζοντα του Λονδίνου.

Το ERGON House θα προσφέρει επίσης μια σειρά από γαστρονομικές εμπειρίες, οι οποίες θα είναι επίσης διαθέσιμες και για μη πελάτες, συμπεριλαμβανομένης μιας αγοράς που θα επιτρέπει σε αρτοποιούς, κρεοπώλες και ιχθυοπώλεις να προσφέρουν προϊόντα από τη φάρμα στο τραπέζι των επισκεπτών.

Ο Θωμάς Δούζης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ERGON, πρόσθεσε: “Το ERGON House Covent Garden σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς. Αντιπροσωπεύει την αφοσίωση και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια αξέχαστη, μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες και σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο ταξίδι μας. Επιλέξαμε το Covent Garden για την πρώτη μας τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της ισχυρής φήμης του στο λιανικό εμπόριο και το F&B. Μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία με τους ντόπιους και διεθνείς επισκέπτες, καθώς και τα στέρεα πολιτιστικά θεμέλια που έχει καλλιεργήσει. Ανυπομονούμε να ενσωματωθούμε στο West End”.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Παστίτσιο με λιαστή ντομάτα και μπεσαμέλ γιαουρτιού

Παστίτσιο πεντανόστιμο με βελούδινη μπεσαμέλ γιαουρτιού, λιαστή ντομάτα και μελωμένο αρωματικό κιμά με καρότο και σέλερι.

Πίτσα χωρίς γλουτένη

Πίτσα με αφράτη ζύμη χωρίς γλουτένη. Μπορείτε να ετοιμάσετε τη ζύμη και να τη διατηρήσετε στο ψυγείο για 7 ημέρες πριν τη χρησιμοποιήσετε.

Εκμέκ κανταΐφι

Εκμέκ κανταΐφι από τον Τάσο Αντωνίου. Ανεπανάληπτο σιροπιαστό εκμέκ με φύλλο κανταΐφι και βελούδινη κρέμα. Προσθέστε τριμμένο φιστίκι και θα ξετρελαθείτε με το γλυκό!

Περισσότερα άρθρα

Ο χαλβάς της Καθαράς Δευτέρας

Ο χαλβάς είναι συνυφασμένος με την Καθαρά Δευτέρα. Δείτε τα 6 μυστικά για να ξεχωρίσετε τον καλό χαλβά που θα σερβίρετε στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

4 απίθανοι τρόποι να αξιοποιήσετε τις φλούδες λεμονιού

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις φλούδες λεμονιού, εύκολα και αποτελεσματικά;

Τι κάνουμε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν

Πώς θα αξιοποιήσουμε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν; 9 έξυπνες συνταγές & ιδέες για να μην πετάξουμε τίποτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ