ΑρχικήΆρθραΕσύ τουϊτάρεις;

Μπορεί το Facebook να είναι μάλλον το ισχυρότερο κοινωνικό δίκτυο εκεί έξω, καθώς ενδείκνυται για να μοιράζεσαι φωτογραφίες και βίντεο (και σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθείς και τη σελίδα μας), όμως δεν έχει την ταχύτητα και την αμεσότητα που διαθέτει το Twitter, με σήμα ένα συμπαθέστατο γαλάζιο πτηνό.

Εμάς θα μας βρεις να ακολουθούμε μέσω του @MamaPeinao τη γαστριμαργική πορεία πολλών Ελλήνων και ξένων σεφ, εστιατορίων αλλά και πολλών ανθρώπων που ασχολούνται με το φαγητό και που μοιράζονται τις στιγμές τους, τις συνταγές τους, τα αγαπημένα τους φαγητά, αλλά και τα διάφορα events στα οποία συμμετέχουν!

Ο Βρετανός Jamie Oliver (@JamieOliver), αυτήν την περίοδο, ασχολείται με το #foodrevolution, ένα φιλανθρωπικό event που προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για την εκπαίδευση! Ο Ιταλός Mario Batali (@Mariobatali) δεν λησμονεί να μας στέλνει φωτογραφίες με τις δημιουργίες του, να δίνει συνταγές για σούπα για το κρύωμα, και για ό,τι δεν ξέρει, ρωτά τους άλλους twitters!

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το αγαπημένο μας μπεργκεράδικο στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης, το DuMont Burger (@DuMontBurger) μας συστήνει ποιο μπέργκερ να κεράσουμε τη μαμά μας για τη Γιορτή της μητέρας!

Στην Ελλάδα, ο Στέλιος Παρλιάρος (@s_parliaros) μας διαλέγει τις καλύτερες συνταγές του, μας ενημερώνει για την τηλεοπτική του εκπομπή, αλλά και για τις ευκαιρίες που έχει κάποιος να τον παρακολουθήσει σε σεμινάρια! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (@argirogr) έχει το λογαριασμό της αφιερωμένο στις συνταγές, ενώ ο πρόεδρος του Chef Club, Μίλτος Καρούμπας (@MILTOSKAROUBAS) μάλλον έχει το twitter του για να ενημερώνεται ο ίδιος, καθώς δεν έχει ούτε ένα tweet!

Βέβαια, στο @MamaPeinao, θα βρείτε τα καλύτερα tweets από όλους αυτούς και ακόμα περισσότερους! Κυρίως, όμως, θα βρείτε και τα δικά σας tweets από τις καθημερινές αναζητήσεις σας στον υπέροχο κόσμο που λέγεται φαγητό!

 

Δημήτρης Λαζάρου

 

Πηγή φωτογραφίας: laughingsquid.com

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Τάρτα με κρέμα λεμονιού και φραμπουάζ

Τάρτα με κρέμα λεμονιού και φραμπουάζ από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα εντυπωσιακό γλυκό με υπέροχο άρωμα και διακριτική γεύση, ιδανικό για κέρασμα ή συνοδευτικό του καφέ.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Σουφλέ σοκολάτας σε 5 λεπτά

Σουφλέ σοκολάτας σε 5 λεπτά από τον Τάσο Αντωνίου. Για να φτιάξετε αυτό το σουφλέ, θα χρειαστείτε λίγα υλικά, ένα φλιτζάνι και τον φούρνο μικροκυμάτων.

Περισσότερα άρθρα

Πώς καθαρίζουμε σωστά το αντικολλητικό τηγάνι

Πώς καθαρίζουμε σωστά το αντικολλητικό τηγάνι ώστε να το διατηρήσουμε σαν καινούργιο για καιρό;

Πώς να μαγειρέψεις παντζάρια χωρίς να λερώσεις την κουζίνα

Μαγειρέψτε παντζάρια εύκολα, χωρίς να λερώσετε την κουζίνα, με αυτές τις δυο πανεύκολες μεθόδους!

5 συνταγές για γλυκά στο πεντάλεπτο

Συνταγές για γλυκά σε 5 λεπτά. Μάθε πώς θα φτιάξεις εντυπωσιακά και γευστικά γλυκά στο πεντάλεπτο με αυτές τις πανεύκολες συνταγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ