Εσύ τουϊτάρεις;

Μπορεί το Facebook να είναι μάλλον το ισχυρότερο κοινωνικό δίκτυο εκεί έξω, καθώς ενδείκνυται για να μοιράζεσαι φωτογραφίες και βίντεο (και σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθείς και τη σελίδα μας), όμως δεν έχει την ταχύτητα και την αμεσότητα που διαθέτει το Twitter, με σήμα ένα συμπαθέστατο γαλάζιο πτηνό.

Εμάς θα μας βρεις να ακολουθούμε μέσω του @MamaPeinao τη γαστριμαργική πορεία πολλών Ελλήνων και ξένων σεφ, εστιατορίων αλλά και πολλών ανθρώπων που ασχολούνται με το φαγητό και που μοιράζονται τις στιγμές τους, τις συνταγές τους, τα αγαπημένα τους φαγητά, αλλά και τα διάφορα events στα οποία συμμετέχουν!

Ο Βρετανός Jamie Oliver (@JamieOliver), αυτήν την περίοδο, ασχολείται με το #foodrevolution, ένα φιλανθρωπικό event που προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για την εκπαίδευση! Ο Ιταλός Mario Batali (@Mariobatali) δεν λησμονεί να μας στέλνει φωτογραφίες με τις δημιουργίες του, να δίνει συνταγές για σούπα για το κρύωμα, και για ό,τι δεν ξέρει, ρωτά τους άλλους twitters!

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το αγαπημένο μας μπεργκεράδικο στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης, το DuMont Burger (@DuMontBurger) μας συστήνει ποιο μπέργκερ να κεράσουμε τη μαμά μας για τη Γιορτή της μητέρας!

Στην Ελλάδα, ο Στέλιος Παρλιάρος (@s_parliaros) μας διαλέγει τις καλύτερες συνταγές του, μας ενημερώνει για την τηλεοπτική του εκπομπή, αλλά και για τις ευκαιρίες που έχει κάποιος να τον παρακολουθήσει σε σεμινάρια! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (@argirogr) έχει το λογαριασμό της αφιερωμένο στις συνταγές, ενώ ο πρόεδρος του Chef Club, Μίλτος Καρούμπας (@MILTOSKAROUBAS) μάλλον έχει το twitter του για να ενημερώνεται ο ίδιος, καθώς δεν έχει ούτε ένα tweet!

Βέβαια, στο @MamaPeinao, θα βρείτε τα καλύτερα tweets από όλους αυτούς και ακόμα περισσότερους! Κυρίως, όμως, θα βρείτε και τα δικά σας tweets από τις καθημερινές αναζητήσεις σας στον υπέροχο κόσμο που λέγεται φαγητό!

 

Δημήτρης Λαζάρου

 

Πηγή φωτογραφίας: laughingsquid.com

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.