Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,
Είναι φορές που δεν μετρά μόνο η γεύση, αλλά και ο τρόπος που παρασκευάζουμε ένα φαγητό ή κι απλούστερα που κόβουμε τα λαχανικά ή τα φρούτα μας. Πρόσφατα είδαμε ένα βίντεο και μετά κι από μια μικρή έρευνα, διαπιστώσαμε πως υπάρχουν ορισμένα φρούτα που έχουμε συνηθίσει να τα κόβουμε με λανθασμένο τρόπο και κατά συνέπεια να παιδευόμαστε άδικα και να μην τα τρώμε όπως τους αρμόζει, χάνοντας κάτι από τη γεύση τους. Κι επειδή στο Μαμα Πειναω, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την πλήρη και γευστικότερη ενημέρωσή σας, δείτε ποια είναι η σωστή κι αποτελεσματικότερη μέθοδος για ορισμένα φρούτα. Γιατί όπως λένε, “δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο”.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε, για παράδειγμα, ότι είναι λάθος να προσπαθείτε να ξεφλουδίζετε το ακτινίδιο με το μαχαίρι, να καθαρίζετε τη φράουλα με το να κόβετε το κοτσάνι της και θα μάθετε έναν γρήγορο τρόπο για να κόβετε το καρπούζι χωρίς κόπο, να ξεφλουδίζετε το πορτοκάλι και πώς θα βγάζετε τους καρπούς από ένα ρόδι χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα.