ΑρχικήΣυνταγέςΓεμιστοί κολοκυθοανθοί

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί, υπέροχη συνταγή εύκολη και πολύ γρήγορη.

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί Συνταγή
Εκτύπωση

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί

Πιάτο Ορεκτικά
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Γεμιστοί κολοκυθοανθοί
Προετοιμασία 15 λεπτά
Εκτέλεση 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος 25 λεπτά
Μερίδες 25
Θερμίδες 234θερμίδες

Υλικά

  • 25 κολοκυθοανθούς
  • Για τη γέμιση:

  • 1 φλιτζ. ξινομυζήθρα
  • ½ φλιτζ. τρίμματα φέτας
  • ½ φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • ½ φλιτζ. σταφίδα κορινθιακή
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 μεγάλο αυγό
  • Για το κουρκούτι:

  • 1 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • φλιτζ. μπίρα παγωμένη
  • Λίγο αλάτι
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τα κολοκυθολούλουδα και τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί. Βγάζουμε τους στήμονες από μέσα με προσοχή, να μην τραυματίσουμε το λουλούδι και το ζουμε τους στήμονες από μέσα με προσοχή, να μην τραυματίσουμε το λουλούδι και το τρυπήσουμε, γιατί θα αδειάσει η γέμιση στο τηγάνισμα.
  • Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε καλά. Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε το εσωτερικό των λουλουδιών αφήνοντας αρκετό χώρο ώστε να μπορέσουμε να στρίψουμε τις άκρες των λουλουδιών και να φυλακίσουμε τη γέμιση. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη.
  • Σε μπολ βάζουμε την μπίρα και προσθέτουμε λίγο αλάτι και το αλεύρι. Ανακατεύουμε με σύρμα ώστε να γίνει ένας λείος χυλός, όχι πολύ παχύς, αλλά ούτε και πολύ αραιός.
  • Βουτάμε ένα-ένα λουλούδι στο χυλό και τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά, να ροδίσουν καλά. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Δείτε επίσης: Το καλύτερο κέικ που έχετε δοκιμάσει ποτέ

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πώς να ψήσετε τέλεια μπριζόλα Tomahawk

Η ωραιότερη μπριζόλα Tomahawk με λαχταριστό, ζουμερό κρέας και καραμελωμένη κρούστα για όσους αγαπούν το καλό κρέας και το BBQ!

Τάρτα με σπανάκι

Συνταγή για τάρτα με σπανάκι !

Σοκολατάκια υποβρύχιο

Συνταγή για σοκολατάκια με γεύση βανίλιας υποβρύχιο!

Περισσότερα άρθρα

Αυτό είναι το απίστευτο υλικό για τέλεια βινεγκρέτ

H βινεγκρέτ έχει ένα μυστικό υλικό που δένει αρμονικά και υπέροχα όλα τα συστατικά για τη σαλάτα!

Ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για να καταναλώσουμε κοτόπουλο με ασφάλεια;

Ακολουθήστε αυτόν τον αξιόπιστο οδηγό μαγειρικής για να απολαύσετε νόστιμο και ζουμερό κοτόπουλο κάθε φορά.

8 υλικά στην κουζίνα που δεν ανακυκλώνονται

Δείτε ποιες συσκευασίες που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα δεν μπαίνουν στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βαθμολογήστε τη συνταγή




εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ