Από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και για τέσσερις Δευτέρες (25/1,1/2, 8/2 και 22/2) ο σεφ του “Αrtisanal” Δημήτρης Δημητριάδης προτείνει 4 διαφορετικούς Έλληνες σεφ με έντονη παρουσία στην δημιουργική Ελληνική κουζίνα, οι οποίοι θα δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό μενού την Δευτέρα που τους αντιστοιχεί στο “Artisanal”.
ΟΙ Σταμάτης Μαρμαρινός (Posidonion Grand Hotel, Σπέτσες), Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Domotel Kastri Hotel), Αλέξανδρος Τσιοτίνης (εστιατόριο CTC, Aθήνα) και Κωνσταντίνα Φάκλαρη (Αigialos Hotel, Σαντορίνη) θα δημιουργήσουν στην κουζίνα του Artisanal δικές τους προτάσεις γεύσεων Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Τέσσερις ξεχωριστές Δευτέρες με τέσσερα διαφορετικά μενού βασισμένα στην Ελληνική γεύση.
- 25 Ιανουαρίου – Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
- 1 Φεβρουαρίου – Κωνσταντίνα Φάκλαρη
- 8 Φεβρουαρίου – Σταμάτης Μαρμαρινός
- 22 Φεβρουαρίου – Άλεξ Τσιοτίνης
Τιμή κατ’ άτομο: 45 ευρώ
Artisanal
Zηρίνη 2, Κηφισιά
Τ. 693 614 4744