Η Galazia Hytra επιστρέφει στο Astir Palace Resort

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Galazia Hytra σας  μεταφέρει από τις 27 Μαΐου και  για όλο το καλοκαίρι, σε ένα σκηνικό διακοπών στην υπέροχη βεράντα του ξενοδοχείου The Westin Athens, στο Astir Palace Resort. 

Οι επισκέπτες του εστιατορίου, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την γαστρονομική εμπειρία της προτίμησής τους, έτσι ώστε να απολαύσουν και να «ζήσουν» την  επιτυχημένη κουζίνα του. Ο Νίκος Καραθάνος υπογράφει μια υψηλή ελληνική κουζίνα με έμπνευση και τεχνική και σε συνεργασία με τον Χρύσανθο Καραμολέγκο και τον Δημήτρη Δημητριάδη, εκτός από το γκουρμέ εστιατόριο, παρουσιάζουν μια δεύτερη απλά πιάτα, την Galazia Taverna.

Επιλέξτε το γκουρμέ μενού με τα δημοφιλή πιάτα όπως η Ελληνική σαλάτα με άλλο τρόπο και Τα Γεμιστά με ντομάτες, ταρτάρ από γεμιστά, φέτα και bon-bon καραμέλας από πιπεριά, τον μουσακά με άλλη άποψη,  ή απολαύστε καθημερινές γεύσεις με δημιουργική ματιά,  που αναδεικνύουν την ουσία της ελληνικής κουζίνας.

Οι φίλοι του κρασιού θα εκτιμήσουν την προσεγμένη λίστα διακεκριμένων Ελληνικών κρασιών συνοδευόμενα, φυσικά, με την καταπληκτική θέα και αύρα της Βουλιαγμένης.

 

Galazia Ηytra – Galazia Taverna

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Τηλ: 210 8902000, 210 8902137

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.