Το Astir Palace συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Goût de France» από την Γαλλική Πρεσβεία και γιορτάζει τη Γαλλική κουλτούρα και κουζίνα διοργανώνοντας ένα τριήμερο γεύσεων στις 19, 20 και 21 Μαρτίου στο εστιατόριο Alia Brasserie.
Απόλαυσε το ειδικό μενού γευσιγνωσίας που υπογράφει ο executive chef Στράτος Καλαθάκης το οποίο θα συνοδεύεται από γαλλικές ετικέτες κρασιών από τις 19.00-22.30 ή απλώς παράγγειλε τα γαλλικά τυριά σου στο Αlia lounge & bar από τις 12.00.
Η τιμή του μενού γευσιγνωσίας είναι 76€ το άτομο και περιλαμβάνει και τα κρασιά.
Για τους λάτρεις των γαλλικών τυριών και κρασιών έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό σεμινάριο γευσιγνωσίας, «L’art des fromages et vins», το Σάββατο 19/3 από τις 19.30-21.00, από τους Γιώργο Κυριακόπουλο (Deli Provence) και τον sommelier Γιώργο Φλούδα (Trinity wines).
Μενού Γευσιγνωσίας
- Ποικιλία Γαλλικών τυριών σε παλέτα με χειροποίητη μαρμελάδα αγριοφράουλας και σπιτικά αλμυρά μπισκότα / Κρασί: Whispering Angel, Provence AOP Rosé
- Γαλλική σαλάτα εποχής με πράσινα σπαράγγια, crème fraîche με μυρωδικά και κρουτόν βουτύρου / Κρασί: Pouilly-Fumé, Jean Max Roger
- Κολοκύθα ‘Musquee De Provence’ με ψητά λαχανικά Βρυξελλών, βασιλικά μανιτάρια τρομπέτες και σιρόπι από χειμωνιάτικη αγριότρουφα / Κρασί: Côtes du Rhône, Château de St Cosme
- Καρδιά μοσχαρίσιου φιλέτου για δύο άτομα με λαχανικά εποχής, σάλτσα βουτύρου Choron και παραδοσιακή πατάτα au gratin / Κρασί: Chateau des Trois Tours, Bordeaux
- Moelleux au chocolat με πραλίνα και κρέμα βατόμουρων cassis / Κρασί: Eau de Vie, Framboise Sauvage
Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το 210 8902000 ή επισκεφθείτε το www.astirpalace.com.