ΑρχικήΆρθραΔείπνο αλά γαλλικά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Δείπνο αλά γαλλικά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το Astir Palace συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Goût de France» από την Γαλλική Πρεσβεία και γιορτάζει τη Γαλλική κουλτούρα και κουζίνα  διοργανώνοντας ένα τριήμερο γεύσεων στις 19, 20 και 21 Μαρτίου στο εστιατόριο Alia Brasserie.

Απόλαυσε το ειδικό μενού γευσιγνωσίας που υπογράφει ο executive chef Στράτος Καλαθάκης το οποίο θα συνοδεύεται από γαλλικές ετικέτες κρασιών από τις 19.00-22.30 ή απλώς παράγγειλε τα γαλλικά τυριά σου στο Αlia lounge & bar από τις 12.00.

Η τιμή του μενού γευσιγνωσίας είναι 76€ το άτομο και περιλαμβάνει και τα κρασιά.

Για τους  λάτρεις των γαλλικών τυριών και κρασιών έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό σεμινάριο γευσιγνωσίας, «L’art des fromages et vins», το Σάββατο 19/3 από τις 19.30-21.00, από τους Γιώργο Κυριακόπουλο (Deli Provence) και τον sommelier Γιώργο Φλούδα (Trinity wines). 

Μενού Γευσιγνωσίας

  • Ποικιλία Γαλλικών τυριών σε παλέτα με χειροποίητη μαρμελάδα αγριοφράουλας και σπιτικά αλμυρά μπισκότα / Κρασί: Whispering Angel, Provence AOP Rosé
  • Γαλλική σαλάτα εποχής με πράσινα σπαράγγια, crème fraîche με μυρωδικά και κρουτόν βουτύρου / Κρασί: Pouilly-Fumé, Jean Max Roger
  • Κολοκύθα ‘Musquee De Provence’ με ψητά λαχανικά Βρυξελλών, βασιλικά  μανιτάρια τρομπέτες και σιρόπι από χειμωνιάτικη αγριότρουφα / Κρασί: Côtes du Rhône, Château de St Cosme
  • Καρδιά μοσχαρίσιου φιλέτου για δύο άτομα με λαχανικά εποχής, σάλτσα βουτύρου Choron και παραδοσιακή πατάτα au gratin / Κρασί: Chateau des Trois Tours, Bordeaux
  • Moelleux au chocolat με πραλίνα και κρέμα βατόμουρων cassis / Κρασί: Eau de Vie, Framboise Sauvage

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το 210 8902000 ή επισκεφθείτε το www.astirpalace.com.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κουραμπιέδες του Τάσου

Κουραμπιέδες βουτύρου παραδοσιακοί από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε πεντανόστιμους και αφράτους κουραμπιέδες, το παραδοσιακό γλυκό που δεν λείπει από κανένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Μπισκότα με μαύρο τσάι

Μπισκότα βουτύρου με τσάι από τον Τάσο Αντωνίου! Υπέροχα, τραγανά και πεντανόστιμα μπισκότα με μαύρο τσάι και άρωμα εσπεριδοειδών.

Φακοκροκέτες

Γευστικές κροκέτες με φακές από τον Τάσο Αντωνίου! Αυτές οι φακοκροκέτες είναι εύκολες, νηστίσιμες, μοσχοβολούν μυρωδικά και είναι ιδανικές για μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα άρθρα

8 υλικά στην κουζίνα που δεν ανακυκλώνονται

Δείτε ποιες συσκευασίες που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα δεν μπαίνουν στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Μενού και συνταγές για την 25η Μαρτίου

Στρώνουμε το τραπέζι της 25ης Μαρτίου με τις καλύτερες συνταγές για μπακαλιάρο και όχι μόνο!

Δυο πανεύκολοι τρόποι να συντηρήσεις τα συσκευασμένα λαχανικά περισσότερο

Μάθε πώς να συντηρήσεις σωστά τα συσκευασμένα λαχανικά με 2 εύκολα tips.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ