Τσιπς τορτίγιας

Τσιπς τορτίγιας

Υλικά


6 μικρές πίτες τορτίγιας
1 κ.σ ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πίτες τορτίγιας σε 4 κομμάτια. Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τις τορτίγιες σε αντικολλητικό τηγάνι και ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά μέχρι να πάρουν καφέ χρώμα, περίπου για 3 λεπτά την κάθε πλευρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας για να απομακρύνουμε το περιττό ελαιόλαδο. Συνοδεύουμε με σάλτσα μεξικάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.