
Τσιπς τορτίγιας
Θερμίδες 432θερμίδες
Υλικά
6 μικρές πίτες τορτίγιας
1 κ.σ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις πίτες τορτίγιας σε 4 κομμάτια. Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τις τορτίγιες σε αντικολλητικό τηγάνι και ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά μέχρι να πάρουν καφέ χρώμα, περίπου για 3 λεπτά την κάθε πλευρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας για να απομακρύνουμε το περιττό ελαιόλαδο. Συνοδεύουμε με σάλτσα μεξικάνα.
Συνταγή για πετυχημένο κλασσικό κέικ
Και Το μενού της εβδομάδας με εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές
Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com
Φοβερο και τοσο νοστιμο!