ΑρχικήΆρθραGazi College, ώρα για Weekend Brunch!

Gazi College, ώρα για Weekend Brunch!

Πιστοί στην αγάπη τους για ιδιαίτερες γεύσεις από τις κουζίνες όλου του κόσμου, οι chef Μιχάλης Φανερωμένος, Γιώργος Πρίντεζης και Δημήτρης Μακρυνιώτης, ανανεώνουν και εμπλουτίζουν το θρυλικό πλέον Weekend Brunch (11:00-19:00) των Gazi College  και στρώνουν τους χάρτες του  και φετινού γευστικού μας ταξιδιού! Τί καλύτερο λοιπόν, από το να συναντηθούμε στο αγαπημένο μας στέκι και να ζήσουμε την εμπειρία ξεχωριστών γεύσεων που ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια μας από εξαιρετικής ποιότητας υλικά!

Τurkish Pide, ή αλλιώς, το δικό μας πεινιρλί με πικάντικο μοσχαρίσιο κιμά, mozzarella, αυγό μάτι και φρέσκο βούτυρο.

Kρέπα φαγόπυρου με χορταρικά: Κρέπα με αλεύρι από φαγόπυρο, kale, σπανάκι, φρέσκα μυρωδικά και τυρί φέτα.

Gazi College Egg & Potato: Αυγό τηγανητό, πάνω σε super τραγανό rostie πατάτας με χειροποίητο συριακό λουκάνικο.

Salmon Bagel: Αυθεντικό αμερικάνικο bagel, γεμιστό με μαριναρισμένο κολοκυθάκι, ψητό σολομό και horseradish mayonnaise.

Αυγά με σπανάκι: Φρέσκα φύλλα σπανάκι με μυρωδικά, φρέσκο κρεμμυδάκι και αυγό μάτι πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί Ζέας

Tagliata Black Angus: Λεπτοκομμένη picanha black angus, με πουρέ πατάτας και salsa verde

Scramble in a bun: Αυγά scramble μέσα σε φρεσκοψημένο ψωμάκι brioche, με cheddar και bbq sauce

Eggvelope: Ζουμερή ομελέτα, με ωητά λαχανικά και κατίκι Δομοκού, μέσα σε τραγανό «φάκελο» ζύμης, ψημένη στον φούρνο

Spanish Churros: Aυθεντικά ισπανικά churros με κανέλα και καστανή ζάχαρη και τρία dip, pistachio praline, nocciola praline και bitter praline

Gazi College Devil’s Cake: Τέσσερις στρώσεις αφράτο κέικ σοκολάτας με γέμιση πραλίνα φουντουκιού, κανέλες σοκολάτας και χτυπημένη κρέμα σαντιγί

Τα σαββατοκύριακα, από 11:00 εώς τις 19:00, η μέρα μας ξεκινά με αρωματικό καφέ , brunch mixology drinks & cocktails, παρείστικη διάθεση και υπέροχες γευστικές επιλογές, σε μία από τις unique γωνιές των Gazi College ή απολαμβάνουμε και με delivery ή take away το brunch Gazi College και στο σπίτι μας! 

Καταστήματα:

Αθήνα, Περσεφόνης 53 – 2103422112

Πειραιάς, Γρηγορίου Λαμπράκη 117 – 2104100612

Γλυφάδα, Γρηγορίου Λαμπράκη 5 – 2108982723

Σχετικά links:

www.gazicollege.gr

www.facebook.com/GaziCollegeGr

http://instagram.com/gazicollege

https://www.youtube.com/user/GaziCollegeGr

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σοκολατίνα με φράουλες και μπισκότα

Συνταγή για σοκολατίνα με φράουλες και μπισκότα από τον Τάσο Αντωνίου. Υπέροχη, φουλ σοκολατένια και απόλυτα ανοιξιάτικη.

Πίτα σε 10 λεπτά με κρέας και λαχανικά

Μια πεντανόστιμη πίτα με κρέας και λαχανικά από τον Τάσο Αντωνίου. Συνταγή για πίτα με ό,τι υλικό έχει περισσέψει από τις γιορτές, ζουμερή γέμιση και το πιο τραγανό φύλλο.

Εσπρέσο αφογκάτο (εσπρέσο με παγωτό)

Ο εσπρέσο αφογκάτο είναι ο συνδυασμός ζεστού καφέ εσπρέσο με παγωτό. Μια αγαπημένη ιταλική συνταγή που μπορείτε να σερβίρεται ως επιδόρπιο.

Περισσότερα άρθρα

13 λάθη που κάνεις όταν φτιάχνεις κέικ

Γιατί δεν φούσκωσε το κέικ; Γιατί δεν ψήθηκε καλά; Όλες οι απαντήσεις εδώ!

Φτιάχνουμε συνταγές με ό,τι περίσσεψε το Πάσχα

Μαγειρεύουμε και αξιοποιούμε το πασχαλινό αρνί, τα κουλουράκια και τα αυγά που περίσσεψαν.

Πρέπει ένα παιδί να νηστεύει;

Νηστεία και παιδιά: πρέπει ένα μικρό παιδί να νηστεύει; Γράφει η παιδοδιαιτολόγος Ελένη Κουή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ