Γεύση Ελλάδος Θησαυροί, ένα αυθεντικό παντοπωλείο στην αγορά του Πειραιά

Γεύση Ελλάδος Θησαυροί

H αγάπη της Νόρας Μιχαλολιάκου για τα παραδοσιακά προϊόντα της Ελλάδας ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια στη Μάνη, όπου είχε την τύχη να δοκιμάσει από πρώτο χέρι γευστικούς θησαυρούς μοναδικής νοστιμιάς και αυθεντικότητας.

Αφού λοιπόν γνώρισε ντόπιους παραγωγούς και τα προϊόντα τους, η Νόρα αποφάσισε να φτιάξει τη δική της μικρή Ελλάδα στην πολυσύχναστη αγορά του Πειραιά, ακριβώς δίπλα από το λιμάνι. Κι έτσι δημιουργήθηκε το Γεύσεις Ελλάδος Θησαυροί.

Ενα παντοπωλείο με γεύσεις, αρώματα και χρώματα από όλες τις γωνιές της χώρας μας. Τα πιο αξιόλογα ελληνικά προϊόντα, απόλυτα ενημερωμένος πάγκος τυριών και αλλαντικών και νοστιμιές από όλο τον κόσμο.

Χειροποίητο ζυμωτό ψωμί από τον φημισμένο φούρνο της Μηλιάς στη Μάνη,  επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού αμπελώνα, ούζο, τσίπουρο, λικέρ και ηδύποτα. Διαλεχτά τυριά από όλη την Ελλάδα αλλά και ιδιαίτερες επιλογές όπως γαλλικό μπρι και βρετανικό τσένταρ για να δημιουργήσετε φροντισμένα πλατώ τυριών στο σπίτι. Παραδοσιακοί ζοχάδες (ένα είδος φύλλου) από τον Πόντο, ελαιόλαδο από την Πελοπόννησο και την Κρήτη, οργανικά αφεψήματα της ελληνικής γης, παραδοσιακά ζυμαρικά χιώτικα, αυθεντική χαλβαδόπιτα Σύρου, γλυκό σετζούκι από την Κύμη.

Μαρμελάδες σπιτικές, σπιτικές φραουλάδες και λεμονάδες, αλλά και όλων των ειδών γλυκά του κουταλιού, βιολογικά αυγά και γάλα από την Χίο, όσπρια, μπαχαρικά, και ό,τι βάλει ο νους σας θα το βρείτε στο παντοπωλείο της  Γεύσεις Ελλάδος Θησαυροί στην αγορά του Πειραιά!

Γεύση Ελλάδος Θησαυροί

Δημ. Γούναρη 10, Πειραιάς 185 31, Τ. 2104176282

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.