Γεύση Ελλάδος Θησαυροί στον Πειραιά

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. το κατάστημα ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί στον Πειραιά πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνιά του, προσκαλώντας τους λάτρεις των ελληνικών προϊόντων σε ένα ταξίδι γεύσης σε όλη την Ελλάδα. Ο σεφ Γιώργος Γεράρδος θα δημιουργήσει πρωτότυπα πιάτα φτιαγμένα από τους Θησαυρούς της Ελληνικής Γεύσης.

Στον Πειραιά, σε ένα διατηρητέο κτίριο, σημαντικής ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας στην καρδιά της αγοράς, το κατάστημα ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί προσφέρει τους Θησαυρούς της Ελληνικής Γεύσης από κάθε γωνιά της Ελλάδος με την ταυτότητα του τόπου και το ονοματεπώνυμο του παραγωγού που παράγει το εκάστοτε προϊόν. Εκλεκτά προϊόντα επιλεγμένα με φροντίδα από την ιδιοκτήτρια Νόρα Μιχαλολιάκου, προϊόντα πιστοποιημένα για ειδικές διατροφικές συνήθειες (κατάλληλα προϊόντα για διαβητικούς, υπερτασικούς και αλλεργικούς) αλλά και προτάσεις για επιχειρηματικά δώρα είνα μερικά από τα νόστιμα ευρήματα που θα κάνετε στο κατάστημα.

Μπορείτε ακόμα να χαλαρώσετε ακούγοντας ελληνική μουσική, απολαμβάνοντας ένα αφέψημα, ένα ποτήρι κρασί ή μια βυσσινάδα, ένα πιάτο με ελληνικές γεύσεις και ξεφυλλίζοντας βιβλία με συνταγές του τόπου μας. 

 

ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί 

Γούναρη 10-12 & Λυκούργκου, 18531

Πειραιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.