Γιαουρτλού με κιμά

Η πιο εύκολη παραλλαγή για το αγαπημένο μας γιαουρτλού με κιμά. Προσθέστε στη συνταγή μπαχαρικά της αρεσκείας σας και απογειώστε την!

Προετοιμασία: 10 λεπτά

Μαγείρεμα: 20 λεπτά

Μερίδες: 6

Γιαουρτλού με κιμά

Εκτέλεση

Σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο ροδίζουμε τον κιμά και τον αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να πιεί όλα τα υγρά του, για 15 λεπτά. Τον αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη και αλατοπίπερο. Βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά έως ότου πυκνώσει, για περίπου 15 λεπτά. Ζεσταίνουμε τις πίτες σε τηγάνι, ίσα να πάρουν χρώμα, για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά. Σερβίρουμε τις πίτες σε πιάτα, προσθέτουμε από πάνω κιμά, σάλτσα και γαρνίρουμε με όσο ΚΡΙ ΚΡΙ Στραγγιστό επιθυμούμε. Πασπαλίζουμε με πάπρικα και ψιλοκομμένο μαϊντανό (προαιρετικά).