Ginger lavender swizzle

Ginger lavender swizzle

Υλικά

60 ml Τζιν
20 ml house-made σιρόπι τζίντζερ
20 ml φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού
6-8 φύλλα λεβάντας
Για τη διακόσμηση
1 φέτα τζίντζερ
1 κλωνάρι λεβάντας

Εκτέλεση

Προσθέτουμε όλα τα υλικά (και τα φύλλα λεβάντας) στο shaker. Χτυπάμε δυνατά με πάγο. Διπλοσουρώνουμε σε julep cup. Γεμίζουμε το julep cup με τριμμένο πάγο. Χρησιμοποιώντας ένα swizzle stick, αναδεύουμε τα υλικά με τον πάγο μέχρι να αναμιχθούν καλά και να παγώσει το julep cup. Βάζουμε τη διακόσμηση και σερβίρουμε με καλαμάκι. Στην υγειά σας!

Συνταγή και φωτογραφία: Mario Basso

Mixology & Bar Consulting

T: 6932640807

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.