ΑρχικήΆρθραΝέο Giro D’Italia στη La Pasteria

Νέο Giro D’Italia στη La Pasteria

H La Pasteria και ο Ιταλός chef Έκτορας Μποτρίνι βάζουν πλώρη για τον 4ο προορισμό του διάσημου πλέον Giro d’Italia, την μαγευτική Campania του πανέμορφου νότου και ετοιμάζουν ένα απολαυστικό μενού 3 πιάτων μόνο με 15€.

Το ταξίδι περνά μέσα από την περίφημη Napoli, τα νησιά Capri και Ischia, το πολυτραγουδισμένο Sorrento, την ιστορική Caserta, το Salerno και το Avellino και εμπνέεται από τις αυθεντικές γεύσεις και τα διάσημα προϊόντα της νότιας Ιταλίας.

Η La Pasteria και ο καταξιωμένος Ιταλός chef Έκτορας Μποτρίνι δημιούργησαν ένα πλήρες μενού 3 απολαυστικών πιάτων του παθιασμένου ιταλικού νότου, με επιλεγμένα, ολόφρεσκα υλικά, ελαιόλαδο και μυρωδικά, και με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές. Ο νέος σταθμός του Giro d’ Italia περιλαμβάνει ποικιλία μεσογειακών πιάτων με επιλογή από σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκό, ενώ παράλληλα μπορείτε να συνοδεύσετε το μενού σας με ένα ποτήρι κρύα μπίρα Fischer, κερασμένη από τη La Pasteria!

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στη La Pasteria θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για να γίνουν μαθητές του Έκτορα Μποτρίνι ή να κερδίσουν ένα απολαυστικό γεύμα, ανεβάζοντας την φωτογραφία του αγαπημένου τους πιάτου από το νέο μενού Giro d’ Italia, Campania στην fan page της La Pasteria στο facebook, www.facebook.com/lapasteria.

Αναλυτικότερα το μενού:

ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:

  • Cozze Al  Limoncello: Κατσαρολάκι µε µύδια και φινόκιο, ελαφριά κρέµα γάλακτος και limoncello
  • Crostone  Alla Napoletana: Ζεστές µπρουσκέτες µε τοµάτα, mozzarella και αντζούγιες
  • Insalata Nostromo: Σαλάτα µε κινόα, αντζούγιες, κόκκινες πιπεριές και κρουτόν
  • Insalata All’amalfitana: Σαλάτα µε εσπεριδοειδή φρούτα, φινόκιο και scamorza

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:

Pizza Margherita: Με σάλτσα τοµάτας και mozzarella

  • Baccala  Alla Sorrentina: Ψητός µπακαλιάρος σε σάλτσα από τοµάτα και σταφίδες,  πάνω σε βάση από ψητή πατάτα
  • Pizzaiola: Σκαλοπίνια µε σάλτσα τοµάτας και ρίγανη, συνοδεύεται από νιόκι πατάτας
  • Pasta Con Le Seppie: Πλατιά ζυµαρικά µε καλαµάρια και σέλινο, σε πικάντικη  σάλτσα τοµάτας 
  • Risotto Al Saraceno: Ριζότο µε τοµάτα και scamorza, αρωµατισµένο µε ξύσµα από λεµόνι

ΓΛΥΚΟ

Come Una Caprese  Dolce: Παγωτό καϊµάκι µε µαρµελάδα τοµάτας, σιρόπι µπούκοβο & τριµµένο μπισκότο

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Αρωματικές γαρίδες με δεντρολίβανο

Πεντανόστιμες γαρίδες σε μαρινάδα μυρωδικών και ψημένες σε κλαράκια δεντρολίβανου.

Ψητά μύδια με τραγανή κρούστα

Υπέροχα μύδια με τραγανή, πικάντικη κρούστα. Μια νηστίσιμη συνταγή που θα λατρέψετε.

Σάλτσα cranberry για κρεατικά και τυριά

Γιορτινή σάλτσα cranberry για κρεατικά και τυριά!

Περισσότερα άρθρα

10 μυστικά για τέλεια λαδερά!

Μάθετε τα μυστικά και τις καλύτερες συνταγές για λαδερά σαν της μαμάς!

6 τρόποι να αξιοποιήσετε τη μαγιονέζα που έχει περισσέψει

Δείτε συμβουλές και ιδέες να αξιοποιήσετε τη μαγιονέζα που έχει περισσέψει με τον πιο νόστιμο τρόπο!

Αυτά είναι τα καλύτερα βούτυρα για τα γιορτινά γλυκά σας

Κάνουμε crash test στα βούτυρα του σούπερ μάρκετ και επιλέγουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ