ΑρχικήΆρθρα6 εκπληκτικά γλυκά με κρέμα που πρέπει να δοκιμάσεις!

6 εκπληκτικά γλυκά με κρέμα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Οι περισσότεροι λάτρεις των γλυκών δηλώνουν την αγάπη τους για την σοκολάτα και τα σοκολατένια γλυκά. της. Υπάρχουν, ωστόσο, και εκείνοι που προτιμούν τα “λευκά” γλυκά, εκείνα δηλαδή που βασίζονται στην κρέμα. Αέρινα, ανάλαφρα, ιδανικά για να ολοκληρώσουν ένα πλούσιο κυρίως γεύμα που δεν αφήνει χώρο στη σοκολάτα, τα κρεμώδη γλυκά αποτελούν ένα εξαιρετικό επιδόρπιο για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 6 εντυπωσιακά γλυκά με κρένα που θα κλέψουν την παράσταση και θα κάνουν ακόμη και τους πιο σοκολατόβιους να αναθεωρήσουν!

Τιραμισού 

Μπουγάτσα 

Μους σοκολάτας με 2 υλικά 

Cheesecake 

Γλυκό ψυγείου από σοκολάτα και γιαούρτι σε 10 λεπτά 

Ρυζόγαλο

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Παγωτό καραμέλα χωρίς παγωτομηχανή

Σπιτικό παγωτό με αλατισμένη καραμέλα από τον Τάσο Αντωνίου!

Παγωτό φράουλα

Παγωτό φράουλα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό με φρέσκιες φράουλες και κρέμα γάλακτος.

Mont Blanc της Εύης Παπαδοπούλου

Μοναδική συνταγή για Mont Blanc με κάστανα από την Εύη Παπαδοπούλου.

Περισσότερα άρθρα

Τι τρώμε την Καθαρά Δευτέρα

Ένας πλήρης οδηγός με όλα όσα πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε τα σαρακοστιανά καλούδια για το γιορτινό τραπέζι.

Πώς μαγειρεύουμε τα μανιτάρια;

Πώς μαγειρεύουμε τα μανιτάρια ανάλογα με την ποικιλία τους;

Tα 13 πιο χρήσιμα πράγματα που διδάσκουν στις σχολές μαγειρικής

Τα απόλυτα μυστικά που διδάσκουν στις σχολές μαγειρικής και μπορείτε να εφαρμόσετε στην κουζίνα του σπιτιού. Θα σας λύσουν τα χέρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ