ΑρχικήΆρθραH Ελένη Ψυχούλη μαγείρεψε στον Μιράν

H Ελένη Ψυχούλη μαγείρεψε στον Μιράν

Η Ελένη Ψυχούλη μαγείρεψε στον Μιράν, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου. Οι λάτρεις των αυθεντικών μερακλίδικων γεύσεων που κατέκλυσαν την Ευρυπίδου απόλαυσαν τηγανιά με σουτζούκι Μιράν, μανιτάρια και γραβιέρα από τα χέρια της Ελένης, ενώ η ίδια ανακοίνωσε τους δύο τυχερούς που κέρδισαν το βιβλίο της μετά από κλήρωση. Φυσικά, όπως πάντα, ο Μιράν κέρασε τους δεκάδες παρευρισκόμενους εκλεκτό χειροποίητο παστουρμά, σουτζούκι αλλά και φρεσκοψημμένο λουκάνικο. Ο Μιράν ανανέωσε το ραντεβού στο ιστορικό αλλαντοπωλείο της Αθήνας για το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, όπου θα μαγειρέψει ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Μιράν

Ευρυπίδου 45, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103217187

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Appletini

Συνταγή για appletini ή αλλιώς apple martini!

Σουφλέ ζυμαρικών με 3 τυριά

Συνταγή για σουφλέ ζυμαρικών τρία τυριά!

Σπιτικό bellini ροδάκινο

Συνταγή για υπέροχο σπιτικό bellini ροδάκινο!

Περισσότερα άρθρα

Πρέπει ένα παιδί να νηστεύει;

Νηστεία και παιδιά: πρέπει ένα μικρό παιδί να νηστεύει; Γράφει η παιδοδιαιτολόγος Ελένη Κουή.

Πασχαλινό αρνί: και στον φούρνο τέλειο!

Πασχαλινό αρνάκι στον φούρνο: μυστικά για ζουμερό αρνί με τραγανή πετσούλα!

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή απλό ελαιόλαδο; Να η διαφορά

Μάθετε ποιο ελαιόλαδο πρέπει να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τη συνταγή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ