ΑρχικήΆρθραΟι τελευταίες κολεξιόν μόδας γίνονται γλυκά

Οι τελευταίες κολεξιόν μόδας γίνονται γλυκά

Από την ομάδα του Μαμα Πειναω,

 

Γαστρονομία και υψηλή ραπτική πάνε μαζί. Τα παραδείγματα είναι πολλά και, το κυριότερο, αποπνέουν έναν γευστικά λεπτεπίλεπτο αέρα. Στο Λονδίνο, αποφάσισαν πως το πατροπαράδοτο απογευματινό τσάι, αυτή η ευλαβική και λατρεμένη συνήθεια των Βρετανών,  θα πρέπει να συνοδεύεται με τις δημιουργίες των Christian Louboutin, Miu Miu, Oscar de la Renta, Victoria Beckham και άλλων πολλών σχεδιαστών μόδας, που μόλις θα έχουν βγει από τον φούρνο.

Όχι, οι αγαπημένοι σχεδιαστές του γυναικείου φύλου δεν αποφάσισαν ξαφνικά να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό και να μεγαλουργήσουν στις κουζίνες.  Ο ζαχαροπλάστης του The Berkeley Hotel αποφάσισε να  εμπνευστεί από τη μόδα και, πιο συγκεκριμένα, από τις δημιουργίες των σχεδιαστών, που παρουσιάζονται στην Εβδομάδα Μόδα του Λονδίνου και στα εκάστοτε  catwalks των διάσημων οίκων. Έτσι, προσφέρει στις fashionable κυρίες που θέλουν να απολαύσουν το απογευματινό τους τσάι, γλυκά με το σχήμα ρούχων και αξεσουάρ που έχουν ήδη  δει και θαυμάσει στις πασαρέλες. 

Το συγκεκριμένο  γλυκό και στυλάτο μενού έχει την ονομασία Prêt-à-Portea  και αλλάζει κάθε έξι μήνες για να ακολουθεί τις επιταγές της μόδας. Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014, οι στυλάτες κυρίες θα συνοδεύσουν το τσάι τους  με μπισκότα και άλλα λαχταριστά γλυκά που θα έχουν έντονα χρώματα, γεωμετρικά σχέδια και φυσικά φινετσάτη γεύση. Οι εξαιρετικές γόβες του Christian Louboutin, με την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα θα έχουν σοκολατένια γεύση με τυρκουάζ frosting, η τροπική tote bag του οίκου Miu Miu μεταμορφώνεται  σε ένα υπέροχο moelleux σοκολάτας πεκάν, το μίνι στράπλες φόρεμα των Dsquared θα έχει γεύση μάνγκο και μύρτιλλου, ενώ το κόκκινο μαγιό από τη συλλογή της Carla Colleto γίνεται μπισκότο λεμονιού.  Η  Victoria Beckham θα δει το πουκάμισο με τα γεωμετρικά σχέδια που προτείνει να μεταμορφώνεται σε μια μους από κεράσι και λευκή σοκολάτα, καθώς και το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα που βγήκε από το ατελιέ του  Oscar de la Renta γίνεται ένα μυρωδάτο κέικ με γεύση φιστίκι, διακοσμημένο με λουλούδια που φυσικά…τρώγονται! 

Το Prêt-à-Portea σερβίρεται καθημερινά μεταξύ 13.00-17.30 και κοστίζει περίπου 57 λίρες. 

 

Αν σχεδιάζετε ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο και θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, www.the-berkeley.co.uk

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πίτα με γαλοπούλα και πιπεριές

Συνταγή για πίτα με γαλοπούλα και πιπεριές!

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Συνταγή για καραμελωμένα μπουτάκια κοτόπουλου!

Περισσότερα άρθρα

Γιατί ζαχαρώνει το μέλι και πώς να το διορθώσουμε;

Γιατί ζαχάρωσε το μέλι και πώς μπορούμε να το διορθώσουμε;

4 είδη μουστάρδας που πρέπει να χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας

Ποια μουστάρδα να επιλέξετε με κάθε συνταγή; Απαλή, πικάντικη, Dijon, με σπόρους, βρείτε ποια ταιριάζει ιδανικά σε κάθε πιάτο.

5 tips για να διατηρήσετε τα μήλα φρέσκα για καιρό

Φρέσκα μήλα για μέρες! Μάθετε πώς θα καταφέρετε να διατηρήσετε ολόφρεσκα τα μήλα και να τα απολαύσετε αυτό το φθινόπωρο στην καλύτερη εκδοχή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ