«Η ζωή είναι ωραία» από την Μαρινόπουλος A.E.

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, η πίεση, το άγχος και οι πολλές απαιτήσεις, μας κάνουν συχνά να ξεχνούμε πως «η ζωή είναι ωραία». Ένα δροσερό smoothie με φρέσκα φρούτα, λίγη πρωινή γυμναστική πριν τη δουλειά, μια μάσκα ομορφιάς με φυσικά υλικά μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, είναι μόνο μερικά από τα απλά, καθημερινά, πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο ωραία.

Συλλέγοντας όλες αυτές τις πολύτιμες στιγμές, η Mαρινόπουλος Α.Ε. εμπνεύστηκε και υλοποίησε μια μοναδική καμπάνια ενημέρωσης για μια… ζωή ωραία! με σημείο αναφοράς, τις τρεις θεματικές ενότητες: Διατροφή, Ομορφιά και Άθληση συγκέντρωσε χρήσιμα «μυστικά ευτυχίας» που μπορούμε όλοι να υιοθετήσουμε. Με «σύμμαχο» την καταξιωμένη fitness instructor, επαγγελματία και μητέρα, Ελένη Πετρουλάκη, καθώς και μία ομάδα έμπειρων, επιστημονικών συνεργατών, η Mαρινόπουλος δημιούργησε ένα portal ενημέρωσης με τίτλο «Η ζωή είναι ωραία».

Στην ιστοσελίδα www.zoiorea.gr, κάθε γυναίκα μπορεί να βρίσκει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη σωστή διατροφή, ομορφιά, άθληση. Παρακολουθώντας κάποιο από τα videos ή διαβάζοντας τις συμβουλές της κάθε ενότητας, μπορεί να κάνει ένα ευχάριστο «διάλειμμα» από την απαιτητική καθημερινότητα. Έχοντας διαμορφώσει τις δικές της ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή, την οικογένεια αλλά και το healthy lifestyle, η Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται τα δικά της «ωραία» μυστικά . Μας εξηγεί πώς με φυσικά υλικά, οικονομικές προτάσεις και γρήγορα tips που εντάσσονται  αρμονικά στην καθημερινότητα μπορούμε να δούμε,  στην πράξη, ότι «η ζωή είναι ωραία», αρκεί  να το θελήσουμε και να το πιστέψουμε!

Η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με έναν από τους επιστημονικούς συνεργάτες του www.zoiorea.gr, θα επισκέπτονται ένα διαφορετικό κατάστημα Carrefour, κάθε φορά, σε ημερομηνίες και ώρες για τις οποίες οι ενδιαφερόμενες θα ενημερώνονται από το Calendar της ιστοσελίδας. Θα μοιράζονται με το κοινό θέματα διατροφής, άθλησης & ομορφιάς, αλλά και πολλά ακόμη «μυστικά» του www.zoiorea.gr, δίνοντας έξυπνες και κυρίως εύκολες & οικονομικές συμβουλές. Η Ελένη Πετρουλάκη θα ετοιμάζει «live» τα υγιεινά και γευστικά sμoothies που κάνουν τη δική της καθημερινότητα πιο «ωραία». Η ζωή μπορεί να είναι πραγματικά «ωραία» με απλούς τρόπους και η Μαρινόπουλος σας καλεί να τους ανακαλύψετε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.