Από τη Λίζα Μάτσα,
Τι συμβαίνει όταν ενώνονται τα ανήσυχα πνεύματα ενός φωτογράφου και ενός food stylist; Τότε το φαγητό συναντά την τέχνη και προκαλεί το θαυμασμό μας με έναν αλλιώτικο τρόπο αυτή τη φορά, μακρυά από την καταναλωτική μας επιθυμία.
Η food stylist Charlotte Omnès και η φωτογράφος Beth Galton συνεργάστηκαν και έφεραν την νέα τάση στο Food(ography) που θέλει τα φαγητά να φωτογραφίζονται κομμένα ακριβώς στη μέση. Το project “Cut Food” παρουσιάζει φαγητά όπως ποπ κορν, γαλοπούλες, κρεμμύδια, παγωτά και donuts κομμένα στη μέση, με το μαύρο φόντο από πίσω τους να αυξάνει την επίδραση αυτής της απλής ιδέας και να μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως τραβήχτηκαν στην πραγματικότητα αυτές οι λήψεις; Όλες τις απαντήσεις θα τις βρεις στο βίντεο που ακολουθεί.