Καφέ ειδικά για γάτες

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί πόσο ωραία θα ήταν αν μπορούσατε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καπουτσίνο σε ένα ωραίο καφέ, μαζί με το πιο-χαριτωμένο-δε-γίνεται τριχωτό γατάκι σας; Μάλλον πολλές. Γι’ αυτό, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα καφέ για γάτες στο Τόκυο της Ιαπωνίας ήδη από το 1998, ήρθε η σειρά της Ευρώπης να έρθει πιο κοντά με αυτά τα πανέμορφα τετράποδα. 

Την αρχή στη Γηραιά Ήπειρο έκανε το Café Neko (που σημαίνει “γάτα” στα ιαπωνικά) στη Βιέννη, συνέχισε το Cat Republic στην Αγία Πετρούπολη και τώρα έφτασε η μεγάλη στιγμή για το Λονδίνο. 

Η ιδέα ανήκει στη Lauren Pears, η οποία φυσικά λατρεύει τις γάτες και ζητά την υποστήριξη των φιλόζωων ώστε να ανοίξει το πολυπόθητο καφέ των ονείρων της. Αν θέλεις κι εσύ να πιεις ένα καφέ με το γατάκι σου βρε αδερφέ, μπορείς να υποστηρίξεις την πρωτότυπη ιδέα της Lauren, η οποία μάλιστα ακούει στο όνομα “Lady Dinah’s Cat Emporium”, μέσω της διεθνούς πλατφόρμας χρηματοδότησης Indiegogo.com.

Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν 108.085 λίρες και, αν επιτευχθεί, η Lauren σκοπεύει να προσφέρει ένα ζεστό σπιτικό σε είκοσι γάτες που θα έρθουν από καταφύγιο ζώων της περιοχής.

Αν αυτό συνέβαινε και στην Ελλάδα, σίγουρα θα μας βρίσκατε κάθε Κυριακή εκεί με καφέ, κέικ, περιοδικά και μια κουλουριασμένη γατούλα στα πόδια μας!

 

Άννα Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.