Το απίστευτο υλικό που λείπει από τον καφέ σου

Καφές με βούτυρο

Καφές με βούτυρο, ένας νέος τρόπος να πίνεις το αγαπημένο σου ρόφημα!

Η νέα μόδα θέλει να προσθέτουμε βούτυρο στον καφέ μας για καλύτερη γεύση και επίδραση του καφέ. Ωστόσο, αρκετοί γιατροί και ειδικοί προτείνουν τον εν λόγω συνδυασμό και για λόγους υγείας.

Δείτε ακόμα: φτιάξε καπουτσίνο και latte στο σπίτι με την πιο εύκολη συνταγή!

Ο καφές με βούτυρο θεωρείται ότι αντικαθιστά το πρωινό γεύμα

Πολλοί από εμάς συνήθως δεν έχουμε χρόνο να πάρουμε πρωινό. Ο καφές με βούτυρο μπορεί να γίνει το τέλειο υποκατάστατο για το πρωινό, αντικαθιστώντας πλήρως το γεύμα. Αυτό το απλό μείγμα θα σας παρέχει τις θερμίδες και τα καλά λιπαρά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό σας.

Δείτε ακόμα: πώς θα φτιάξετε τον τέλειο καφέ φίλτρου στο σπίτι!

Ενέργεια για το πνεύμα και το σώμα

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο καφές μπορεί να αυξήσει τα αντανακλαστικά μας. Συμφωνά με τους υποστηρικτές του νέου αυτού trend, ο καφές με βούτυρο δίνει επιπλέον ενέργεια για το σώμα και το μυαλό και αυξάνει τη γνωστική λειτουργία του εγκεφάλου.

Ακόμη, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι πίνοντας καφέ με βούτυρο δεν θα παρατηρήσετε κάποια πτώση στην ενέργειά σας σε σχέση με τον απλό καφέ.

Κι όμως, κάνει καλό στην απώλεια βάρους

Είναι γεγονός ότι το βούτυρο έχει πολλά λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Ωστόσο, επιλέγοντας ένα βούτυρο αγνό, από 100% αγελαδινό γάλα, από ζώα που τρέφονται αποκλειστικά με χορτάρι, το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ που περιέχει, έχει την ικανότητα να μειώσει το σωματικό λίπος.

Δείτε ακόμα: συνταγή για τέλειο φρέντο εσπρέσο και φρέντο καπουτσίνο

Καλά λιπαρά

Ο καφές με βούτυρο παρέχει τα καλά λιπαρά που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία των μεμβρανών και των ορμονών που ενισχύουν τη γνωστική λειτουργία του εγκεφάλου. Το βούτυρο περιέχει βουτανικό οξύ, το οποίο μπορεί να αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις, τις φλεγμονές και τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες, αλλά και να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.