Μίνι κρουασάν σοκολάτας

Μίνι κρουασάν σοκολάτα συνταγή
Μίνι κρουασάν σοκολάτας

Χρόνος προετοιμασίας: 15 minutes

Χρόνος εκτέλεσης: 15 minutes

Συνολικός χρόνος: 19 minutes

Μερίδες: 6

Θερμίδες: 250

Μίνι κρουασάν σοκολάτας

Μίνι κρουασάν σοκολάτας με τον Τάσο Αντωνίου! Χρειάζεστε μόνο 3 υλικά για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα σπιτικά κρουασάν με γέμιση σοκολάτας. Φτιάξτε την εύκολη συνταγή για κρουασάν σήμερα!

Υλικά

1 πακέτο έτοιμη ζύμη σφολιάτα
100 γρ. κουβετούρα κομμένη σε κομμάτια
1 αυγό χτυπημένο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 200οC. 
Ξετυλίγουμε ένα φύλλο σφολιάτας στον πάγκο εργασίας. Κόβουμε κατά μήκος το φύλλο σε 2 λωρίδες και στη συνέχεια κάθε λωρίδα σε 6 κομμάτια. Θα πρέπει να έχουμε 12 κομμάτια ζύμης. Τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό. Πάνω σε κάθε κομμάτι ζύμης ακουμπάμε ένα κομμάτι μακρόστενο σοκολάτα. Διπλώνουμε το φύλλο και κλείνουμε μέσα τη σοκολάτα.
Στρώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου λαδόκολλα. Ακουμπάμε το κρουασάν με την ένωση προς τα κάτω και πατάμε τις άκρες ώστε να κλείσουμε καλά τη σοκολάτα μέσα στο κρουασάν.
Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.