Μίνι κρουασάν σοκολάτας

Μίνι κρουασάν σοκολάτα συνταγή
Μίνι κρουασάν σοκολάτα συνταγή
Print

Μίνι κρουασάν σοκολάτας

Μίνι κρουασάν σοκολάτας με τον Τάσο Αντωνίου! Χρειάζεστε μόνο 3 υλικά για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα σπιτικά κρουασάν με γέμιση σοκολάτας. Φτιάξτε την εύκολη συνταγή για κρουασάν σήμερα!
Course Γλυκά
Cuisine Διεθνής
Keyword Μίνι κρουασάν σοκολάτας
Prep Time 15 λεπτά
Cook Time 15 λεπτά
Total Time 19 λεπτά
Servings 6
Calories 250θερμίδες

Ingredients

  • 1 πακέτο έτοιμη ζύμη σφολιάτα
  • 100 γρ. κουβετούρα κομμένη σε κομμάτια
  • 1 αυγό χτυπημένο

Instructions

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 200οC. 
  • Ξετυλίγουμε ένα φύλλο σφολιάτας στον πάγκο εργασίας. Κόβουμε κατά μήκος το φύλλο σε 2 λωρίδες και στη συνέχεια κάθε λωρίδα σε 6 κομμάτια. Θα πρέπει να έχουμε 12 κομμάτια ζύμης. Τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό. Πάνω σε κάθε κομμάτι ζύμης ακουμπάμε ένα κομμάτι μακρόστενο σοκολάτα. Διπλώνουμε το φύλλο και κλείνουμε μέσα τη σοκολάτα.
  • Στρώνουμε στη λαμαρίνα του φούρνου λαδόκολλα. Ακουμπάμε το κρουασάν με την ένωση προς τα κάτω και πατάμε τις άκρες ώστε να κλείσουμε καλά τη σοκολάτα μέσα στο κρουασάν.
  • Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν καλά.

Το καλύτερο κέικ από τον Τάσο Αντωνίου

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή