ΑρχικήΆρθραΚερδίστε δυο τραπέζια για 2 άτομα στο Idol στη Σαντορίνη!

Κερδίστε δυο τραπέζια για 2 άτομα στο Idol στη Σαντορίνη!

Το Μαμα Πειναω και το εστιατόριο Idol στη Σαντορίνη κάνουν δώρο σε δυο τυχερούς αναγνώστες από ένα τραπέζι για 2 άτομα! Μαγευτική ατμόσφαιρα στην Καλντέρα, μοναδικές γευστικές δημιουργίες από τον σεφ Κώστα Αγγελόπουλο και πρωτότυπα κοκτέιλ συνθέτουν το σκηνικό για το πιο όμορφο δείπνο με θέα το ηφαίστειο της Σαντορίνης. Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη του Τάσου Αντωνίου στο Idol και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό:

1. Κάντε LIKE στο post του διαγωνισμού στο Facebook και αφήστε ΣΧΟΛΙΟ με το ονοματεπώνυμό σας.

2. Κάντε LIKE και SHARE τη σελίδα του Idol στο Facebook.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Σημειώστε ότι το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο 2017.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

– Fofi Vagena

– Evangelia Chantzi

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σπανακοπιτάκια

Ένα ορεκτικό νόστιμο, θρεπτικό και πολύ εύκολο. Αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή για σπανακοπιτάκια σε μπουκίτσες.

Φιστικόπιτα

Φιστικόπιτα με φιστίκια Αιγίνης! Φτιάξτε αυτή τη παραδοσιακή σιροπιαστή φιστικόπιτα και συνοδεύστε τον καφέ σας ή κεράστε τους καλεσμένους σας.

Γλυκό ψυγείου με πτι-μπερ και σοκολάτα

Θεϊκό γλυκό ψυγείου με μπισκότα πτι-μπερ αντί για παντεσπάνι και υπέροχη κρέμα σοκολάτας. Φτιάξτε αυτό το γλυκό ψυγείου για παιδικά πάρτι και καλοκαιρινά καλέσματα!

Περισσότερα άρθρα

Πελτές ντομάτας: το λάθος που κάνεις όταν τον μαγειρεύεις

Πελτές ντομάτας και μαγειρική. Δείτε τι λάθος κάνετε όταν μαγειρεύετε τον πελτέ και πώς θα τον χρησιμοποιήσετε σωστά.

Πασχαλινό αρνί: και στον φούρνο τέλειο!

Πασχαλινό αρνάκι στον φούρνο: μυστικά για ζουμερό αρνί με τραγανή πετσούλα!

Φτιάχνουμε συνταγές με ό,τι περίσσεψε το Πάσχα

Μαγειρεύουμε και αξιοποιούμε το πασχαλινό αρνί, τα κουλουράκια και τα αυγά που περίσσεψαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ