Κι όμως είναι σοκολάτες!

Τι κι αν ο τίτλος Bonbons Maquillage μας παραπέμπει σε μια από τις αγαπημένες γυναικείες συνήθειες, αυτής του μακιγιάζ. Τι κι αν η πολύχρωμη εμφάνιση του συγκεκριμένου προϊόντος μας ξεγελά και νομίζουμε ότι πρόκειται για σκιές ματιών;

Κι όμως, τα φαινόμενα απατούν, αφού πρόκειται για σοκολάτες. Εμπνευστής και δημιουργός της ξεχωριστής όσο και γλυκιάς αυτής παλέτας είναι ο Ιάπωνας ζαχαροπλάστης, πρώην μαθητής του Pierre Hermè, Sadaharu Aoki. Οι συγκεκριμένες σοκολάτες αποτελούν το γευστικό συνδυασμό της γαλλικής παράδοσης στην σοκολατοποιία και των ιαπωνικών γεύσεων.Η κάθε σοκολάτα, που το μέγεθός της είναι όσο και μια κλασική σκιά ματιών, έχει διαφορετικό χρώμα το οποίο αντιστοιχεί και σε μια άλλη γεύση.

Η φαντασία του Ιάπωνα δημιουργού δεν περιορίστηκε μόνο στην πρωτότυπη εμφάνιση, αλλά και στην τέρψη του ουρανίσκου μας, αφού προτείνει, μεταξύ άλλων, σοκολάτα με γεύση πράσινο τσάι, λεμόνι, φρούτα του πάθους, μύρτιλο, σουσάμι και wasabi.

Ο Sadaharu Aoki, ο οποίος ζει κι εργάζεται στο Παρίσι, θέλησε να δώσει νέα πνοή στην τέχνη της σοκολάτας κι αποφάσισε να πειραματιστεί τόσο σε γευστικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες διεθνώς.

Πλέον, χάρη στη δημιουργική διάθεση του Sadaharu Aoki, η σοκολάτα είναι γυναικεία υπόθεση που εμφανίζεται σε 18 γλυκιές και χρωματιστές μορφές.

Δείτε περισσότερα: www.sadaharuaoki.com

 

Μαρία Αϊβαλιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.