Κοκτέιλ με μήλο και κανέλα

Κοκτέιλ με μήλο και κανέλα
Προετοιμασία
10 λεπτά
 
Μερίδες: 4
Υλικά
  • 1/2 φλιτζ. κανέλα
  • 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
  • 240 ml ουίσκι
  • 120 ml σιρόπι ζάχαρης
  • χυμός από 4 λεμόνια
  • πάγος
  • 2 φλιτζ. ξηρός μηλίτης
  • 1 μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 κλωνάρια δεντρολίβανο
Εκτέλεση
  1. Σε ένα ρηχό μπολ, βάζουμε  την κανέλα και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Σε ένα σέικερ ή σε μια κανάτα, ρίχνουμε το ουίσκι, το σιρόπι, τον χυμό λεμονιού, πάγο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια, αφαιρούμε τον πάγο και ισομοιράζουμε το κοκτέιλ σε ποτήρια. Κατόπιν, προσθέτουμε στο κάθε ποτήρι και τον μηλίτη. Προσθέτουμε τις φέτες μήλου στο μπολ με τη ζάχαρη και την κανέλα, ανακατεύουμε, και γαρνίρουμε με αυτές το κάθε ποτήρι. Προσθέτουμε από ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και σερβίρουμε.

  2.  

  3.  

  4. Πηγή: http://sheeats.ca/2014/11/holiday-cocktail-cinnamon-apple-whiskey-sour/

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.