Θεϊκή κοτοσαλάτα με ρύζι και κάσιους

Εκτύπωση

Θεϊκή κοτοσαλάτα με ρύζι και κάσιους

Πιάτο Ορεκτικά
Κουζίνα Ελληνική
Λέξη κλειδί Θεϊκή κοτοσαλάτα με ρύζι και κάσιους
Προετοιμασία 5 λεπτά
Εκτέλεση 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος 15 λεπτά
Μερίδες 4
Θερμίδες 200θερμίδες

Υλικά

  • 300 γραμμ. ρύζι basmati βρασμένο
  • 700 γραμμ. βρασμένο φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 κ.γλ. κάρι
  • 4 νεκταρίνια κομμένα σε φέτες
  • λίγα φύλλα μαρουλιού τις καρδιές χοντροκομμένα
  • λίγα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλ. τσαγιού κάσιους ανάλατα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
  • Κόβουμε σε λεπτές φέτες το μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου.
  • Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τη Νοστιμιά MAGGI. Προσθέτουμε στη σος το κοτόπουλο, τη ρόκα, τα ντοματίνια και τα κάσιους. Ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι. 
  • Σερβίρουμε το ρύζι σε πιάτα και ισομοιράζουμε επάνω του τη σος με τα λαχανικά και το κοτόπουλο. 
1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή