ΑρχικήΆρθρα“Η Κουζίνα της Ανατολής” έρχεται στον Μιράν τον Πειραιά

“Η Κουζίνα της Ανατολής” έρχεται στον Μιράν τον Πειραιά

Ο Μιράν ανακοινώνει τη νέα σειρά μαθημάτων μαγειρικής με τίτλο “Η Κουζίνα της Ανατολής”, με αφετηρία το κατάστημα στον Πειραιά (Τσαμαδού 2 και Γούναρη), το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 11.30.

Οι φίλοι των αυθεντικών γεύσεων που ταξιδεύουν με τα σαγηνευτικά αρώματά τους θα μάθουν στο πρώτο workshop πώς να φτιάχνουν χειροποίητα μαντί και γνήσια ανατολίτικη παστουρμαδόπιτα.

Στόχος του Μιράν είναι η εξερεύνηση, ανακάλυψη και διάδοση των γεύσεων και αρωμάτων που απλόχερα μας προσφέρει η κουζίνα της Ανατολής. Με παράδοση σχεδόν ενός αιώνα στην παρασκευή χειροποίητου παστουρμά και σουτζουκιού, ο Μιράν μέσα από αυτή τη πρωτοβουλία θέλει να αναδείξει την παραδοσιακή κουζίνα της Ανατολής.

Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαιτείται η δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2103217187.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Mont Blanc της Εύης Παπαδοπούλου

Μοναδική συνταγή για Mont Blanc με κάστανα από την Εύη Παπαδοπούλου.

Γαλλική κρεμμυδόσουπα

Συνταγή για παραδοσιακή γαλλική κρεμμυδόσουπα.

Γιαουρτόπιτα με σιρόπι

Γιαουρτόπιτα σιροπιαστή από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε την πιο ιδιαίτερη συνταγή για αρωματική, αφράτη και εύκολη γιαουρτόπιτα με σιρόπι.

Περισσότερα άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

10 νηστίσιμα γλυκά που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τα καλύτερα νηστίσιμα γλυκά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα γλυκά για τη νηστεία με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Κουρκουμάς: συνταγές και οφέλη

Ο κουρκουμάς είναι το λεγόμενο “χρυσό μπαχαρικό” που έχει τεράστα οφέλη στον οργανισμό ενώ δίνει γεύση και χρώμα στο φαγητό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ