Κρέπα

Βασική συνταγή για κρέπα.
Κρέπα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα όλα τα υλικά ώσπου να αποκτήσουν μια αραιή υφή.

Για το ψήσιμο, ρίχνουμε μια κ.σ. σπορέλαιο σε αντικολλητικό τηγάνι. Με µια κουτάλα ρίχνουµε µία µικρή ποσότητα από τον χυλό στο ζεστό τηγάνι, στο κέντρο του, ανακινώντας το µε γρήγορες κινήσεις ώστε να απλωθεί σε όλο το τηγάνι. Ψήνουµε για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μόλις εµφανιστούν µικρές τρυπούλες στην επιφάνεια, την αναποδογυρίζουµε με τη βοήθεια ξύλινης σπάτουλα για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και ακουμπάμε την κρέπα σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για τις υπόλοιπες κρέπες.

Συνταγή για 4 μερίδες

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 2 λεπτά