Κρι Κρι: Νέο, ολόφρεσκο και λαχταριστό site

Η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της Κρι Κρι (www.krikri.gr) είναι γεγονός! Η αγαπημένη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία πραγματοποίησε πλήρη επανασχεδιασμό και αναβάθμιση της ιστοσελίδας της, ενσωματώνοντας κάθε σύγχρονη τεχνολογία. Δημιούργησε μία ολοκαίνουργια ιστοσελίδα με εύκολη και φιλική φωτογραφική πλοήγηση και πολλές καινοτομίες για τους χρήστες.

Πλέον, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε: χρήσιμες διατροφικές πληροφορίες, παρουσιάσεις όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενημέρωση επενδυτών, ιστορικά στοιχεία για την εταιρία, βίντεο με πρωτότυπες συνταγές με χρήση γιαουρτιού ή παγωτού και δεκάδες άλλες πληροφορίες. 

Αποκορύφωμα της νέας ιστοσελίδας, αποτελεί το Blog το οποίο επιμελείται: από διακεκριμένους διατροφολόγους οι οποίοι ασχολούνται με σύγχρονα θέματα διατροφής και ευεξίας έως λαχταριστές συνταγές και απόψεις από opinion leaders για το γιαούρτι ή το παγωτό.

Επιπλέον, η Κρι Κρι έχει αρχίσει να διεισδύει δυναμικά και στα social media μέσω Facebook (facebook.com/krikri.gr), Instagram (instagram.com/krikri.gr), Vimeo (vimeo.com/krikri) και Youtube (youtube.com/KriKriLive).

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.