Το μεγαλύτερο Kυριακάτικο Τραπέζι της Αθήνας στρώνει το Fairy

Μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες υπόσχεται το Fairy, με την ολοκλήρωση  των «Κυριακάτικων Τραπεζιών», διοργανώνοντας το μεγαλύτερο τραπέζι της Αθήνας!

Με την καλύτερη αφορμή, κλείνει το ταξίδι των Κυριακάτικων Τραπεζιών που πραγματοποίησε το Fairy αυτή τη χρονιά σε όλη την Ελλάδα:  την Κυριακή 15 Ioυνίου  διοργανώνει το  μεγαλύτερο Κυριακάτικο  Τραπέζι και μας προσκαλεί όλους να γιορτάσουμε την Οικογένεια, αφού η φετινή χρονιά γιορτάζεται ως Έτος της Οικογένειας. 

Το τεράστιο γιορτινό τραπέζι θα στηθεί στην «Αγορά» του ΟΑΚΑ, με οικοδεσπότη τον αγαπητό σε όλους παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, φιλοδοξεί να υποδεχτεί 700 άτομα, στέλνοντας πιο δυνατά από ποτέ το μήνυμα, ότι κάθε μας Κυριακή αξίζει να είναι διαφορετική, ότι η Κυριακή είναι η γιορτή της οικογένειας!

Οι καλεσμένοι του Fairy, εκτός από τη μοναδική εμπειρία να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο οικογενειακό τραπέζι, θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν  πιάτα από την «κουζίνα της μαμάς» που θα επιμεληθούν oι σεφ της «Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος». 

Το Fairy πιστό στο ραντεβού του με τις όμορφες οικογενειακές στιγμές, ετοιμάζει μια «διαφορετική» Κυριακή για όσους παρευρεθούν στην «ΑΓΟΡΑ» του ΟΑΚΑ, γεμάτη εκπλήξεις και γιορτινή διάθεση.

5 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση για το Κυριακάτικο τραπέζι  του Fairy στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 15 Ioυνίου. Η κάθε πρόσκληση ισχύει για 5 άτομα. Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook (facebook.com/MamaPeinao) και συμπληρώνοντας το όνομά σας κάτω από το σχετικό post ή στείλτε μας email στο [email protected] με την επισήμανση Κυριακάτικο τραπέζι Fairy.  Ο διαγωνισμός λήγει την Τεταρτή 11 Ιουνίου.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ελισάβετ Παπαδοπούλου

Ευαγγελία Κασάπη

Εβελίνα Παυλίογλου

Γιώτα Φλώρου

Χρήστος Tσινάβος

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.