Σπιτικά hot dog

Σπιτικά hot dog
Εκτέλεση
25 λεπτά
 
Μερίδες: 2
Υλικά
  • 2 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 - 3 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 500 ml μπύρα
  • 3 φραντζολάκια ψωμί για hot dog
  • sriracha για το γαρνίρισμα
  • μουστάρδα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
  1. Σε κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά τη μπύρα μέχρι να αφρίσει ελαφρώς, χωρίς να βράσει. Βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και τα αφήνουμε να απορροφήσουν τη μπύρα για 10 λεπτά. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από την φωτιά και κλείνουμε με το καπάκι.

  2. Σε τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να σωταριστεί καλά για 5-10 λεπτά. Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και όταν καραμελώσουν τα κρεμμύδια τα αποσύρουμε από την φωτιά.

  3. Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση, βάζουμε στο καθένα από 1 λουκάνικο και καραμελωμένα κρεμμύδια. Προσθέτουμε sriracha και μουστάρδα και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.