Νέα μπίρα από το ΑΘΗΝΕΟ

Το ΑΘΗΝΕΟ, ο πρώτος χώρος δημιουργικής Ζυθοποιίας της Αθήνας, πιστό στην υπόσχεσή του να δημιουργεί μία μπύρα για κάθε εποχή, παρουσιάζει τη νέα του συνταγή εμπνευσμένη από τα  χαρακτηριστικά της Άνοιξης.

Η ΑΘΗΝΕΟ #8 είναι μια Lager με 5% αλκοόλ, με μίγμα διαφορετικών λυκίσκων και προσθήκη Ginger. Όπως όλες οι μπίρες του ΑΘΗΝΕΟ, είναι αφιλτράριστη και απαστερίωτη. Έχει θολό χρυσοκίτρινο χρώμα, πλούσιο άρωμα και ισορροπημένη γεύση με μακρά επίγευση που ξεχωρίζει η χαρακτηριστική, πικάντικη γεύση του Ginger. Ευκολόπιοτη και δροσιστική για να θυμίζει πως το καλοκαίρι πλησιάζει, αλλά με πικάντικες νότες που ταιριάζουν στις τελευταίες στιγμές του χειμώνα.

Το ΑΘΗΝΕΟ δημιουργεί μια  μπίρα για κάθε εποχή: Τέσσερις μπίρες κάθε χρονιά, η κάθε μια εμπνευσμένη από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εποχής. Από τα καζάνια του ρέουν ιδιαίτερες μπίρες τόσο lager με προσθήκη ξεχωριστών προϊόντων όσο και Ale διαφόρων τύπων, με πλούσια αρώματα και έντονες γεύσεις. Όλες οι μπίρες παράγονται σε μικρές παρτίδες και μπορείτε να τις απολαύσετε αποκλειστικά σε βαρέλι σε επιλεγμένα σημεία* στην Αθήνα..

Το ΑΘΗΝΕΟ είναι ανοιχτό στο κοινό κάθε Σάββατο και με ελεύθερη είσοδο προσφέροντας μια γνωριμία με το χώρο και δοκιμή των χειροποίητων συνταγών που παράγονται στα καζάνια του. Παράλληλα, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εικαστική έκθεση «Το Κριθάρι: η Σπορά» με έργα 9 Ελλήνων καλλιτεχνών .

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.