ΑρχικήΆρθραΛευτέρης Λαζάρου και Βαρούλκο μετά μουσικής!

Λευτέρης Λαζάρου και Βαρούλκο μετά μουσικής!

Πέρασε καιρός από τότε που το Βαρούλκο σάλπαρε από την Πειραιώς κι έδεσε στο Μικρολίμανο στον Πειραιά. Ανοίγει και πάλι τα πανιά του για να φτάσει στον προορισμό μιας πολύχρονης διαδρομής και να μετουσιωθεί στο όραμα ζωής και το νέο «σπίτι» του Λευτέρη Λαζάρου. Έτσι λοιπόν, το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν το παλιό ιστορικό «Αγλαμαίρ» στο Μικρολίμανο, δίπλα στο Βαρούλκο μετατράπηκε σε ένα μοναδικό ολοκαίνουριο χώρο, όπου ο Λευτέρης Λαζάρου δημιούργησε με την ομάδα του μια εξαιρετική νέα πρόταση και θα μοιράζεται μαζί μας  όμορφες γεύσεις και ξεχωριστές στιγμές. 

Ο Λευτέρης, πιστός στο ότι η γεύση ευφραίνει ψυχή και καρδία δημιούργησε στο νέο κτίριο μια όμορφη, ζεστή και άνετη σάλα, μια μουσική σκηνή με εξαιρετική θέα στη θάλασσα για να μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί θαλασσινή κουζίνα και όχι μόνο υπό τους ήχους του Χατζηδάκη, του Θεοδωράκη και του Ξαρχάκου. Η έναρξη έγινε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, όπου παρευρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι του Λευτέρη Λαζάρου μεταξύ των οποίων ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου, ο Σωτήρης Πράπας και καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου κ.α.

Η μουσική σκηνή συνεχίζει να λειτουργεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή από το μεσημέρι με έμφαση στις  θαλασσινές γεύσεις  και ζωντανή μουσική. Το νέο κτίριο διαθέτει ακόμα ένα μπαρ για ποτό ή απεριτίφ όπου φιλοξενούνται έργα εικαστικών καλλιτεχνών και άνετες, μεγάλες σάλες για εκδηλώσεις με πανοραμική θέα για κοκτέιλ,  δεξιώσεις, πάρτυ ή prive’ γεύματα. 

Ο Λευτέρη Λαζάρου μας καλεί  να μοιραστούμε όμορφες στιγμές και να χαρούμε την αγαπημένη, θαλασσινή κουζίνα, το φιλικό σέρβις  και τη ζεστή φιλοξενία του. 

Βαρούλκο

Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο

Τηλ. Κρατήσεων 210 5228400

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πιτούλες µε λαχανικά και φέτα

Συνταγή για ανοιχτές πιτούλες µε λαχανικά και φέτα!

Βίδες με πέστο μαϊντανού

Συνταγή για μακαρόνια βίδες με πέστο μαϊντανού. Αρωματική σάλτσα πέστο από μαϊντανό, χωρίς τυρί, που δίνει αίσθηση φρεσκάδας στη μακαρονάδα μας.

Βελουτέ πράσου

Συνταγή για βελουτέ πράσου!

Περισσότερα άρθρα

Πώς αποστειρώνουμε βάζα

Ο Τάσος Αντωνίου μας δείχνει πώς αποστειρώνουμε βάζα για τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού.

Να γιατί πρέπει να ανακατεύουμε τη σαλάτα με τα χέρια

Ένας απλός αλλά πολύ σημαντικός λόγος που πρέπει να ανακατεύουμε τη σαλάτα με τα χέρια.

Φτιάξτε πανεύκολα φυσική βαφή για πασχαλινά αυγά

Βάφουμε τα πασχαλινά αυγά μας με φυσικές βαφές από καφέ, πάπρικα, κρεμμύδι και παντζάρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ