Λευτέρης Λαζάρου και Βαρούλκο μετά μουσικής!

Πέρασε καιρός από τότε που το Βαρούλκο σάλπαρε από την Πειραιώς κι έδεσε στο Μικρολίμανο στον Πειραιά. Ανοίγει και πάλι τα πανιά του για να φτάσει στον προορισμό μιας πολύχρονης διαδρομής και να μετουσιωθεί στο όραμα ζωής και το νέο «σπίτι» του Λευτέρη Λαζάρου. Έτσι λοιπόν, το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν το παλιό ιστορικό «Αγλαμαίρ» στο Μικρολίμανο, δίπλα στο Βαρούλκο μετατράπηκε σε ένα μοναδικό ολοκαίνουριο χώρο, όπου ο Λευτέρης Λαζάρου δημιούργησε με την ομάδα του μια εξαιρετική νέα πρόταση και θα μοιράζεται μαζί μας  όμορφες γεύσεις και ξεχωριστές στιγμές. 

Ο Λευτέρης, πιστός στο ότι η γεύση ευφραίνει ψυχή και καρδία δημιούργησε στο νέο κτίριο μια όμορφη, ζεστή και άνετη σάλα, μια μουσική σκηνή με εξαιρετική θέα στη θάλασσα για να μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί θαλασσινή κουζίνα και όχι μόνο υπό τους ήχους του Χατζηδάκη, του Θεοδωράκη και του Ξαρχάκου. Η έναρξη έγινε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, όπου παρευρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι του Λευτέρη Λαζάρου μεταξύ των οποίων ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου, ο Σωτήρης Πράπας και καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου κ.α.

Η μουσική σκηνή συνεχίζει να λειτουργεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή από το μεσημέρι με έμφαση στις  θαλασσινές γεύσεις  και ζωντανή μουσική. Το νέο κτίριο διαθέτει ακόμα ένα μπαρ για ποτό ή απεριτίφ όπου φιλοξενούνται έργα εικαστικών καλλιτεχνών και άνετες, μεγάλες σάλες για εκδηλώσεις με πανοραμική θέα για κοκτέιλ,  δεξιώσεις, πάρτυ ή prive’ γεύματα. 

Ο Λευτέρη Λαζάρου μας καλεί  να μοιραστούμε όμορφες στιγμές και να χαρούμε την αγαπημένη, θαλασσινή κουζίνα, το φιλικό σέρβις  και τη ζεστή φιλοξενία του. 

Βαρούλκο

Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο

Τηλ. Κρατήσεων 210 5228400

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.