ΑρχικήΆρθραMαγειρεύοντας με τον Elvis

Mαγειρεύοντας με τον Elvis

Όταν η Rock n’Roll γίνεται «μουσική κουζίνας» το αποτέλεσμα είναι ένα απρόβλεπτο κυρίως πιάτο που «σερβίρεται» στο Θέατρο Σταθμός (πρώην Μαίρη Αρώνη), σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου. Κι όταν ο impersonator του Elvis μένει παράλυτος από ατύχημα, αυτό που «μαγειρεύεται» στο σπίτι του ξεπερνάει τη μαύρη κωμωδία. Η κόρη του προσπαθεί να τον υποκαταστήσει με το μαγείρεμα, η γυναίκα του με το σεξ, «δοκιμάζοντας» και οι δυο να αλλάξουν την τύχη τους με Sex, fun and Rock n’roll, ενώ αλληλο-τρώγονται και ξεκινούν έναν ανελέητο πόλεμο για τον ίδιο νεαρό άντρα που εισβάλει στην «κουζίνα» τους!   

Με έντονη γεύση Rock n’roll και μαύρου χιούμορ, οι σκηνές καθημερινής τρέλας και κανιβαλιστικού συναισθήματος, που κατατρώει τους πάντες υπό το βλέμμα του «Βασιλιά», η παράσταση θεοποιεί  τις απλές χαρές της ζωής που παραμένουν all time classics μέσα στη σημερινή κρίση: λίγο σεξ, λίγο φαγητό και το αγόρι μας, και μια tutti frutti αισθητική, υπό τους ήχους της Rock n’roll. 

Οι μουσικές αναφορές στις ανεπανάληπτες δεκαετίες των 50s και 60s βοηθούν τους ήρωες να διαφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα των αδιέξοδων σχέσεων του σήμερα και δημιουργούν νοσταλγικές ψευδαισθήσεις. Οι πρωταγωνιστές πολύ Rock n’roll για να πεθάνουν και κυρίως πιάτο… ποιος άλλος, από τον ίδιο το «Βασιλιά»!

Για την εορταστική περίοδο 2014-2015, το πρόγραμμα των παραστάσεων έχει ως εξής:

Πρωτοχρονιά: Παρασκευή 2, Κυριακή 4 και Τρίτη 6 Ιανουαρίου στις 18:30

Παίζουν:

Νικολέτα Βλαβιανού, Ιωάννα Πηλιχού,  Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

Στο ρόλο του «Έλβις» ο Κώστας Δόξας.

Personal Voice Training: Julie Massino 

Παραγωγή: Art Station 

Χώρος: Σταθμός Θέατρο (πρώην Μαίρη Αρώνη) 

Βίκτωρος Ουγκώ 55 (στάση μετρό Μεταξουργείο)

Πρεμιέρα: 3 Δεκεμβρίου 2014

Κανονικές Παραστάσεις: Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00,  Παρασκευή και Κυριακή στις 18:30 

Διάρκεια: 90’ 

Εισιτήρια: €15, €12 (Παρασκευές), €10 (μειωμένο)  

Κρατήσεις: 2114036322 & 6944453403

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Cheesecake με σοκολατένια μπισκότα

Cheesecake με γεμιστά μπισκότα από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε ένα πεντανόστιμο cheesecake με βάση από γεμιστά μπισκότα και λαχταριστή, βελούδινη κρέμα. Ένα εύκολο γλυκό που θα λατρέψουν όλοι!

Πίτσα χωρίς γλουτένη

Πίτσα με αφράτη ζύμη χωρίς γλουτένη. Μπορείτε να ετοιμάσετε τη ζύμη και να τη διατηρήσετε στο ψυγείο για 7 ημέρες πριν τη χρησιμοποιήσετε.

Σπιτικά hot dog

Από την καντίνα του δρόμου στην κουζίνα του σπιτιού σας! Φτιάχνουμε τα αυθεντικά νεοϋορκέζικα hot dog με ένα μυστικό υλικό που απογειώνει τη συνταγή.

Περισσότερα άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

Λαγάνα, το ψωμί της Καθαράς Δευτέρας

Η ιστορία της λαγάνας και η πιο εύκολη συνταγή για σπιτική παραδοσιακή λαγάνα!

Τσάι χύμα ή συσκευασμένο; Οι ειδικοί απαντούν

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο χύμα τσάι και το συσκευασμένο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ