5ος Διεθνής Διαγωνισμός Σερβιτόρων στην Αθήνα

Πόσα χιλιόμετρα μπορείς να περπατήσεις κρατώντας ένα δίσκο στο χέρι; Αυτό θα ανακαλύψουμε στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Σερβιτόρων “Με το δίσκο στο χέρι” ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στην Πλάκα.

Οι διαγωνιζόμενοι επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης-διασκέδασης (και όχι μόνο) έχουν την εξής αποστολή: κρατώντας ένα δίσκο στο χέρι που θα περιέχει ένα μπουκάλι αναψυκτικό και τέσσερα ποτήρια, πρέπει να διανύσουν μια απόσταση 2.5 km από τους Στύλους Ολυμπίου Διός, με εκκίνηση την οδό Λυσικράτους, και να φτάσουν με κυκλική διαδρομή μέσα από τα στενά της Πλάκας έως τις αρχές του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου και θα γίνει η λήξη του διαγωνισμού.

Σε όλη τη διαδρομή, οι διαγωνιζόμενοι θα συναντήσουν διάφορα αρχαιολογικά μνημεία όπως το Μνημείο Λυσικράτη, τη Ρωμαϊκή Αγορά και το Ωρολόγιο Κυρρήστου-Πύργος Ανέμων. Οι τρείς πρώτοι με τις λιγότερες απώλειες στον δίσκο τους κερδίζουν. Θα ακολουθήσει απονομή βραβείων των νικητών και το Acropolis street party με guest dj τη ραδιοφωνική παραγωγό του Nitro Radio Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Ο Διαγωνισμός Σερβιτόρων αποτελεί θεσμό για την Ελλάδα αλλά και για πολλές χώρες του εξωτερικού. Τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. της Εταιρείας Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής Αθηνών και του Συλλόγου Καταστηματαρχών Πλάκα.

5ος Διεθνής Διαγωνισμός Σερβιτόρων 2015 “Waiters On The Move – Με το δίσκο στο χέρι”

Σάββατο 5 Απριλίου 2015

Κέντρο Αθήνας

11.30-13.30

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.