ΑρχικήΆρθραΤο μενού για το σαββατοκύριακο (23/4 - 24/5)

Το μενού για το σαββατοκύριακο (23/4 – 24/5)

Το μενού για το σαββατοκύριακο είναι εδώ! Ο Τάσος Αντωνίου και η ομάδα του ετοίμασαν για εσάς τις πιο νόστιμες συνταγές, ιδανικές για όλη την οικογένεια, στο πνεύμα του φθινοπώρου και όχι μόνο. Γιατί κάθε σαββατοκύριακο, η όρεξή μας απογειώνεται για νόστιμα πιάτα, ιδανικά για κάθε περίσταση!

Λαχταριστό κοτόπουλο με μπάμιες

Χοιρινό σνίτσελ

Παγωτό με 4 υλικά

Μπισκότα με διπλή σοκολάτα

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Παγωτό καϊμάκι μαστιχωτό

Το πιο απίθανο μαστιχωτό παγωτό καϊμάκι που έχετε δοκιμάσει. Πριν το σερβίρετε, αφήστε το παγωτό καϊμάκι στο ψυγείο για μισή ώρα ώστε να μαλακώσει και να γίνει τέλειο.

Μπριζολάκια με σάλτσα ρομέσκο

Συνταγή για χοιρινά μπριζολάκια με πάστα πιπεριάς (ρομέσκο).

Μαρκίζ σοκολάτας με μπισκότα

Ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερα άρθρα

Τέσσερα καλοκαιρινά σνακ που μπορείς να τρως αντί για παγωτό

Θρεπτικά, δροσερά και ισορροπημένα διατροφικά σνακ που θα σε κρατήσουν χορτάτο και γεμάτο ενέργεια!

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

Φτιάξτε πανεύκολα φυσική βαφή για πασχαλινά αυγά

Βάφουμε τα πασχαλινά αυγά μας με φυσικές βαφές από καφέ, πάπρικα, κρεμμύδι και παντζάρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ