Μια χαρούμενη τσαγιέρα

Πώς θα σας φαινόταν μία τσαγιέρα – πιάνο ή μία τσαγιέρα – τοστιέρα; Μήπως σας εκφράζει περισσότερο μία τσαγιέρα – jukebox ή προτιμάτε καλύτερα μία τσαγιέρα – Τιτανικό; Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, τώρα μπορείτε να πίνετε το αγαπημένο σας ρόφημα με την τσαγιέρα που σας ταιριάζει περισσότερο και αντιπροσωπεύει το γούστο σας.

Η βρετανική εταιρία The Teapottery έχει μακρά παράδοση στη δημιουργία πρωτότυπων τσαγιερών και, εδώ και χρόνια, δημιουργεί αυτά τα μικρά χειροποίητα έργα τέχνης. Η έμπνευση για τους δημιουργούς είναι ανεξάντλητη, καθώς πηγάζει από αντικείμενα της καθημερινότητας, όπως από μηχανές εσπρέσο μέχρι τροχόσπιτα και τρένα! 

Οι εκκεντρικές τσαγιέρες της εταιρίας έχουν αποκτήσει πολλούς φανατικούς συλλέκτες, οι οποίοι έχουν φτιάξει τεράστιες συλλογές με τις πρωτότυπες αυτές δημιουργίες. Χαρακτηριστικά, η διάσημη τσαγιέρα – γκρουμ της εταιρίας έχει αποκτήσει εξαιρετικά μεγάλη αξία καθώς, λόγω ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης, η αξία της έχει φτάσει από την αρχική τιμή των 20£ στην τιμή των 100£.

Αν μάλιστα τυχαίνει να βρεθείτε στο Yorkshire της Αγγλίας, μπορείτε να επισκεφθείτε το εργοστάσιο και να δείτε από κοντά την παραγωγή των τσαγιερών και το κατάστημα της εταιρίας, το οποίο μάλιστα διαθέτει και ένα πολύ χαριτωμένο καφέ για ξεκούραση από τις αγορές σας! 

Η τιμή των τσαγιερών ξεκινά από τις 26 λίρες. Αν εντυπωσιαστήκατε από τις δημιουργίες αυτές, μπορείτε να τις προμηθευτείτε εδώ: www.teapottery.co.uk.

 

Άννα Ευθυμίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.