Μήλο με παγωτό

Μήλο με γέμιση από ALOMA Straciatella
Μερίδες: 1
Υλικά
  • 1 μπάλα ALOMA Straciatella
  • 1 μήλο
Εκτέλεση
  1. Πλένουμε πολύ καλά το μήλο. Με μαχαίρι κόβουμε και αφαιρούμε το πάνω μέρος του μήλου. Με κουτάλι παγωτού αφαιρούμε λίγο λίγο το εσωτερικό του μήλου. Προσέχουμε να απομακρυνθούν όλα τα κουκούτσια. Κατόπιν προσθέτουμε 1 μπάλα ALOMA Straciatella και σερβίρουμε αμέσως. Απολαμβάνουμε με τα χέρια χωρίς κουτάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.