ΑρχικήΣυνταγέςΜπισκότα λευκής σοκολάτας

Μπισκότα λευκής σοκολάτας

Μπισκότα λευκής σοκολάτας συνταγή
Εκτύπωση

Μπισκότα λευκής σοκολάτας

Μπισκότα λευκής σοκολάτας με φράουλα από τον Τάσο Αντωνίου. Μαλακά, αφράτα και μαστιχωτά μπισκότα με πλούσια γεύση σοκολάτας και φράουλας. Δοκιμάστε τα σήμερα!
Πιάτο Γλυκά
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Μπισκότα λευκής σοκολάτας
Προετοιμασία 1 ώρα 15 λεπτά
Εκτέλεση 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος 1 ώρα 25 λεπτά
Μερίδες 10
Θερμίδες 117θερμίδες

Υλικά

  • 1/4 φλιτζ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλιτζ. καστανή ζάχαρη
  • 1 φλιτζ. γιαούρτι
  • 2 κ.γλ. βανίλια
  • 2 αυγά μέτρια
  • 2 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 φλιτζ. νιφάδες βρώμης
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα
  • 2 φλιτζ. φράουλες
  • 1 φλιτζ. σταγόνες λευκής σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το γιαούρτι. Προσθέτουμε και την βανίλια. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.
  • Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, την βρώμη, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη μαγειρική σόδα. Αναμειγνύουμε το στεγνό με τα υγρό μείγμα μας και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
  • Προσθέτουμε απαλά τις φράουλες και τις σταγόνες λευκής σοκολάτας. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Στη συνέχεια, καλύπτουμε τη ζύμη μας με μεμβράνη και διατηρούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ώστε να γίνουν αφράτα τα μπισκότα μας.
  • Βγάζουμε από το ψυγείο τη ζύμη και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. Τοποθετούμε τα μπισκότα μας σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, παίρνοντας με το κουτάλι περίπου 1 κουταλιά της σούπας από τη ζύμη μας και αφήνοντας κενό μεταξύ των μπισκότων περίπου 1 εκατοστό.
  • Ψήνουμε για 8 με 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μακαρονάδα με σολομό και τσίπουρο

Λαχταριστή συνταγή για ζυμαρικά με καπνιστό σολομό, τσίπουρο, κρέμα γάλακτος και άρωμα λεμονιού.

Gingerbread μπισκότα με royal icing

Τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τζίντζερ. Το γλάσο royal icing είναι απίθανο γευστικά αλλά και σαν σχέδιο διακόσμησης για τα μαλακά μπισκοτάκια σας.

Νηστίσιμο παστίτσιο με πουρέ πατάτας & κιμά σόγιας

Υπέροχο νηστίσιμο παστίτσιο. Ο πουρές πατάτας αντικαθιστά τη μπεσαμέλ ενώ ο κιμάς σόγιας δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την κλασική συνταγή για παστίτσιο.

Περισσότερα άρθρα

Μυστικά για τέλειο αρνί στη σούβλα

17 tips και μυστικά για ζουμερό αρνί και κρεατομεζέδες στη σούβλα!

Σκόρος τροφίμων: πώς θα τον αντιμετωπίσετε για να μην ξαναεμφανιστεί

Πώς θα αντιμετωπίσετε τον σκόρο τροφίμων που καταστρέφει το αλεύρι, τα ζυμαρικά, τα μπαχαρικά και πολλά ακόμη τρόφιμα στα ντουλάπια της κουζίνας.

Το κόλπο για να συντηρείτε το τυρί για μήνες

Το μυστικό κόλπο για να συντηρείτε το τυρί για μήνες. Δείτε επίσης συνταγές για να αξιοποιήσετε το κατεψυγμένο τυρί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βαθμολογήστε τη συνταγή




εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ