Μπισκοτογλυκό με μαρμελάδα

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με πτι μπερ από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό, αφράτο, νοστιμότατο μπισκοτογλυκό ψυγείου. Ένα πανεύκολο στη παρασκευή του γλυκό για να απολαύσετε το τέλειο επιδόρπιο οποιαδήποτε στιγμή!

Μπισκοτογλυκό
Print

Μπισκοτογλυκό με μαρμελάδα

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με πτι μπερ από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό, αφράτο, νοστιμότατο μπισκοτογλυκό ψυγείου. Ένα πανεύκολο στη παρασκευή του γλυκό για να απολαύσετε το τέλειο επιδόρπιο οποιαδήποτε στιγμή!
Course Γλυκά
Cuisine Διεθνής
Keyword Μπισκοτογλυκό
Prep Time 5 λεπτά
ANAMONH 8 ώρες
Total Time 8 ώρες 5 λεπτά
Calories 390θερμίδες
Author Τάσος Αντωνίου

Ingredients

  • 200 γρ. μπισκότα πτι μπερ
  • 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι light
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 50 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα προαιρετικά
  • 100 γρ. μαρμελάδα για το γαρνίρισμα

Instructions

  • Σε μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε τα μπισκότα με τα χέρια.
  • Σε ξεχωριστό μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
  • Μεταφέρουμε το μισό μείγμα σε φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρο 15 εκ. Περιχύνουμε με το καραμελωμένο γάλα και το απλώνουμε. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα και ισιώνουμε το μείγμα.
  • Επικαλύπτουμε με τη μαρμελάδα και την απλώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 6-8 ώρες να δέσει καλά και να μαλακώσουν τα μπισκότα.

Video

Δείτε επίσης: Μους σοκολάτας 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Mama Peinao TV για να βλέπεις όλες τις νέες μας συνταγές!

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή