Μπισκοτογλυκό ψυγείου με πτι μπερ από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό, αφράτο, νοστιμότατο μπισκοτογλυκό ψυγείου. Ένα πανεύκολο στη παρασκευή του γλυκό για να απολαύσετε το τέλειο επιδόρπιο οποιαδήποτε στιγμή!
Εκτύπωση
Μπισκοτογλυκό με μαρμελάδα
Μπισκοτογλυκό ψυγείου με πτι μπερ από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερό, αφράτο, νοστιμότατο μπισκοτογλυκό ψυγείου. Ένα πανεύκολο στη παρασκευή του γλυκό για να απολαύσετε το τέλειο επιδόρπιο οποιαδήποτε στιγμή!
Θερμίδες 390θερμίδες
Υλικά
- 200 γρ. μπισκότα πτι μπερ
- 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι light
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 50 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα προαιρετικά
- 100 γρ. μαρμελάδα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Σε μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε τα μπισκότα με τα χέρια.
- Σε ξεχωριστό μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
- Μεταφέρουμε το μισό μείγμα σε φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρο 15 εκ. Περιχύνουμε με το καραμελωμένο γάλα και το απλώνουμε. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα και ισιώνουμε το μείγμα.
- Επικαλύπτουμε με τη μαρμελάδα και την απλώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 6-8 ώρες να δέσει καλά και να μαλακώσουν τα μπισκότα.
Βίντεο συνταγής
Δείτε επίσης: Μους σοκολάτας
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Mama Peinao TV για να βλέπεις όλες τις νέες μας συνταγές!
Τάσο μας εχεις τρελανει με τις φανταστικες συνταγες σου. ΘΕΟΣ
το έκανα και έχω να πω μπράβο!