Νέα εφαρμογή Heineken Now

Μία ακόμα έκπληξη έρχεται αυτό το καλοκαίρι από την Heineken, η οποία έβαλε στόχο να αποδείξει ότι όλα γίνονται, αρκεί να το θελήσεις! Από σήμερα, όπου και αν βρίσκεσαι, όποια στιγμή και αν το θελήσεις, μπορείς να παραγγείλεις τη δική σου παγωμένη Heineken, μέσα από τη νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, σε συνεργασία με το e-food.gr,  Heineken NOW. Η εφαρμογή, που με το πάτημα ενός κουμπιού σου φέρνει κοντά τη δική σου Heineken, είναι διαθέσιμη στο : www.heineken.com/gr/ginetai/now.

Πρώτοι από όλους, την εμπειρία να ζητήσουν μία Heineken και να την απολαύσουν στη στιγμή, είχαν μουσικοί και θεατές στο Ejekt Festival 2014. Το βράδυ της μεγάλης συναυλίας και ενώ η αναμονή είχε «χτυπήσει κόκκινο» παγωμένες Heineken ήρθαν κυριολεκτικά…. από τον ουρανό τη στιγμή, που το κοινό τις αποζητούσε.. Οι «ουρανοκατέβατες» Heineken μοιράστηκαν στους «πιο διψασμένους» fans της βραδιάς, στην πρώτη σειρά, οι οποίοι επί ώρες περίμεναν υπομονετικά για να δουν live το αγαπημένο τους συγκρότημα. 

Για την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, αμέσως μόλις οι χιλιάδες θεατές της συναυλίας φώναξαν με μία φωνή «Γίνεται», η Heineken επιστράτεψε ένα μικρό, τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά και… κέρασε παγωμένες μπίρες κοινό και μουσικούς. 

Δείτε και εσείς τι έγινε στη συναυλία εδώ:  http://youtu.be/BMTaRw8SqjA

Δεν ήταν απλά μία σκέψη που έγινε πραγματικότητα με τη Heineken. Ήταν μία ακόμα απόδειξη ότι αυτό το καλοκαίρι, η Heineken μας καλεί να σκεφτούμε περισσότερο αισιόδοξα και θετικά! Με αφετηρία την κυκλοφορία της συλλεκτικής φιάλης με το όνομα Πράσινη, που απέδειξε ότι όλα γίνονται -ακόμα και να αλλάξει το όνομα της πιο διάσημης μπίρας στον κόσμο σε Πράσινη- η Heineken έχει θέσει ως στόχο να μεταδώσει κύματα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα. 

Και από σήμερα όλοι, όπου κι αν βρίσκονται μπορούν να απολαύσουν τη δική τους παγωμένη Heineken χρησιμοποιώντας στο κινητό τους το app Heineken NOW! Το πρώτο app, το οποίο σε συνεργασία με το e-food.gr, σου φέρνει Heineken με το πάτημα ενός κουμπιού. 

 
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.