ΑρχικήΆρθραΝέα πιάτα στο à la carte μενού της Air France

Νέα πιάτα στο à la carte μενού της Air France

Νέες γεύσεις στο à la carte μενού έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν οι επιβάτες της Air France από την 1η Μαΐου. Οι νέες γεύσεις είναι διαθέσιμες στην Οικονομική και Premium Economy καμπίνα και αποτελούν την εναλλακτική πρόταση στα γεύματα που σερβίρονται στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Τα ξεχωριστά αυτά πιάτα μετατρέπουν την πτήση σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. 

Τα  “Sélection LeNôtre”, “Ocean”,  “Tradition” και “Italia” είναι τα τέσσερα à la carte μενού που είναι διαθέσιμα στις μακρινές πτήσεις της εταιρείας από το Παρίσι (η δυνατότητα προσφέρεται σε όλες τις πτήσεις κατά τις οποίες σερβίρεται ζεστό γεύμα, με αναχώρηση από το Παρίσι (Charles de Gaulle και Orly). Τα μενού αποτελούνται από ένα ορεκτικό, κυρίως πιάτο, τυρί και επιδόρπιο και ανανεώνονται κάθε χρόνο. 

Με το μενού “Sélection LeNôtre” που έχει δημιουργηθεί από τους σεφ του περίφημου Maison LeNôtre για την Air France, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια τερίνα από κολοκύθι, πιπεριά και μαϊντανό, σωταρισμένες και μαριναρισμένες γαρίδες και τηγανιτά χτένια,  όπως επίσης και επιδόρπιο Fragola. 

Με το μενού “Tradition”  οι πελάτες θα έχουν μια αυθεντική και φίνα γαλλική γαστρονομική εμπειρία. Όσοι επιλέγουν αυτό το μενού μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων τερίνα με φουά γκρα και gingerbread, μοσχάρι blanquette και ένα απολαυστικό, σπιτικό κέικ σοκολάτας.

Το μενού “Ocean” προσφέρει ένα φίνο και ντελικάτο μίγμα γεύσεων της θάλασσας. Γαρίδες σωτέ με τζίντζερ, σολομός σερβιρισμένος με σάλτσα ξινόχορτου και shortbread με λεμονάτη μαρέγκα είναι στη διάθεση των επιβατών για να τα δοκιμάσουν.

Το μενού “Italia” προσφέρει μια ποικιλία από πιάτα γεμάτα χρώμα που συνδυάζουν τις θερμές γεύσεις και τα αρώματα της ηλιόλουστης Ιταλίας, με ινβολτίνι, ζυμαρικά γεμισμένα με φρεσκοκομένο αλλαντικό και τυρί και μια τάρτα καπουτσίνο.

Τα μενού “Sélection LeNôtre”, “Ocean”,  “Tradition” και “Italia” με τα νέα πιάτα τους είναι επίσης διαθέσιμα στις αναχωρήσεις από Cayenne, Fort-de-France, Pointe-à-Pitre και St Denis.

Είναι στη διάθεση των επιβατών με τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 12 και 28 ευρώ ή μεταξύ των 4.000 και 8.500 Flying Blue μιλίων και μπορούν να κρατηθούν online στην ιστοσελίδα της Air France, ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική κράτηση στο πεδίο view/modify my bookings, κατά τη διάρκεια του ηλεκτρονικού check-in και στα τηλεφωνικά κέντρα και τα εκδοτήρια της Air France έως 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ομελέτα στο τηγάνι εύκολη και γρήγορη

Συνταγή για ομελέτα με τυρί και ντομάτα! Η κλασική ομελέτα με αυγά που ετοιμάζεται εύκολα, γρήγορα και πεντανόστιμα, με απλά υλικά και γρήγορη τεχνική.

Εύκολο τράιφλ (trifle) σοκολάτας

Τράιφλ (trifle) σοκολάτας από τον Τάσο Αντωνίου. Το τράιφλ αυτό είναι υπέροχο και πολύ εύκολο γλυκό με στρώσεις από λαχταριστό μπράουνι, μους σοκολάτας και σαντιγί. Απλώς ακαταμάχητο!

Αλμυρές τηγανίτες (αλμυρά pancakes)

Εξαιρετική συνταγή για αλμυρές τηγανίτες από τον Τάσο Αντωνίου. Μία νόστιμη συνταγή για αλμυρά pancakes, ένα χορταστικό πρωινό, brunch ή για ένα πρωτότυπο ορεκτικό για το τραπέζι σας!

Περισσότερα άρθρα

5 σημεία στην κουζίνα που φωλιάζουν τα μικρόβια & πώς να τα εξολοθρεύσετε

Τα μικρόβια στην κουζίνα κρύβονται σε σημεία και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Μάθετε πώς θα τα εξολοθρεύσετε!

Επιλέγοντας το αρνί και τους κρεατομεζέδες για το πασχαλινό τραπέζι

Πλήρης οδηγός για να επιλέξετε το καλύτερο αρνί και το κατσίκι για το πασχαλινό τραπέζι!

Το μυστικό υλικό για τέλεια αφράτη φανουρόπιτα

Η τέλεια φανουρόπιτα χρειάζεται αυτό το υλικό για να γίνει φουσκωτή, αφράτη και απόλυτα ζουμερή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ