ΑρχικήΆρθραΝέα συσκευασία Tetra Pak για την κρέμα γάλακτος Όλυμπος

Νέα συσκευασία Tetra Pak για την κρέμα γάλακτος Όλυμπος

βιομηχανία γάλακτος Όλυμπος Α.Ε επιλέγει τη νέα χάρτινη συσκευασία Tetra Brik® Aseptic Edge των 200ml για την κρέμα γάλακτος Όλυμπος. Η νέα καινοτόμος συσκευασία ξεχωρίζει για τον εργονομικό της σχεδιασμό και συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της ασηπτικής τεχνολογίας, διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα και τη γεύση του περιεχομένου της. Επιπλέον, χάρη στο πρακτικό καπάκι ασφαλείας HeliCap™23, προσφέρει εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο με μια μόνο κίνηση. 

«Οι χάρτινες ασηπτικές συσκευασίες Tetra Brik® Aseptic Edge δίνουν την ευκαιρία σε εταιρείες όπως η Όλυμπος Α.Ε να προσφέρουν ασφάλεια και ευκολία στους καταναλωτές μέσω μιας συσκευασίας φιλικής προς το χρήστη και με ξεχωριστή παρουσία στο ράφι» δηλώνει ο Βασίλης Τσανός, Key Account Director της Tetra Pak Hellas. 

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Καλοκαιρινό λικέρ

Συνταγή για παγωμένο λικέρ με δυόσμο και μέντα!

Κριθαράκι με γαρίδες ντομάτα και ούζο

Καλοκαιρινή συνταγή για κριθαράκι ολικής άλεσης με θαλασσινά και άρωμα ούζου!

Μαρινάδα για χοιρινό σουβλάκι

Μια υπέροχη μαρινάδα για χοιρινό με απίθανη γεύση από εσπεριδοειδή.

Περισσότερα άρθρα

Η σωστή συντήρηση των τροφίμων το καλοκαίρι σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ

Συστάσεις για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων το καλοκαίρι δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Τυρινή εβδομάδα και συνταγές

Τυρινή εβδομάδα και συνταγές νόστιμες, εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερα απολαυστικές, για να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την εβδομάδα πριν τη Σαρακοστή!

Σουμάκ, το superfood μπαχαρικό που ενισχύει την υγεία και τη γεύση

Τι είναι το σουμάκ; Μάθετε τα πάντα για το μπαχαρικό που είναι θησαυρός για τον οργανισμό και απογειώνει τη γεύση στις ανατολίτικες συνταγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ