Τα Lay’s σε προκαλούν να μαντέψεις τις νέες τους γεύσεις

Τα Lay’s παρουσιάζουν έναν μοναδικό διαγωνισμό-πρόκληση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τρεις νέες μυστικές γεύσεις περιμένουν τους φίλους των Lay’s να τις αποκαλύψουν –  μαντεύοντας τα πιάτα-έμπνευση πίσω από την κάθε γεύση – και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Οι νέες γεύσεις των Lay’s είναι βασισμένες σε τρεις μυστικές συνταγές από τη διεθνή κουζίνα, ενώ την έμπνευση πίσω από τις γεύσεις υπογράφει ο βραβευμένος Chef Έκτορας Botrini. 

Εσύ μπορείς να καταλάβεις ποια γεύση ήταν η έμπνευση του Chef; Νομίζεις ότι το’χεις; Οι φίλοι σου τι λένε; Βάλε τα δυνατά σου, άσε τη γεύση σου, τη φαντασία και το μυαλό σου να δουλέψουν ελεύθερα και «Μάντεψε τη Γεύση». Οι φίλοι των Lay’s που θα μαντέψουν σωστά το πιάτο στο οποίο είναι βασισμένη η κάθε γεύση, θα μπουν στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν 10.000€ για κάθε γεύση.

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ. Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μπαίνουν σε κλήρωση κάθε εβδομάδα, για να κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι της επιλογής τους μεταξύ τριών Ευρωπαϊκών προορισμών (Ρώμη, Παρίσι, Βαρκελώνη). Ήδη, ο πρώτος τυχερός έχει «τσεκάρει» τα εισιτήρια του και ετοιμάζεται για μια υπέροχη εμπειρία. Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος;     

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.