Νέο degustation Rock the Gourmet μενού στο Simul

Το degustation menu του SIMUL gastronomic situ, Rock the Gourmet, που τόσο αγαπήθηκε αλλάζει γεύσεις και διάθεση για να σας μυήσει στη φιλοσοφία της κουζίνας του Νίκου Θωμά.  Αγκαλιάζει τη θάλασσα της Μεσογείου, φιλοξενεί ένα πειραγμένο μοσχαρίσιο πλευρό και ανατρέπει την παραδοσιακή γευση του cheesecake. Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις.  Με βάση τα υλικά της εποχής και την έμπνευση της παγκόσμιας γευστικής κουλτούρας υποδέχεται το 2017 ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης. 

Αφήστε τον σεφ, Νίκο Θωμά, να σας μυήσει στη φιλοσοφία της κουζίνας του SIMUL μέσα από το νέο μενού γευσιγνωσίας Rock the Gourmet. Όπως ακριβώς υπόσχεται ο τίτλος, έξι νέες γεύσεις ανατρέπουν την καθιερωμένη φύση του gourmet και συνθέτουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, στην τιμή των €40/άτομο. 

  • Carpaccio καραβίδας με κουνουπίδι και αρωματικό βούτυρο καφέ
  • Κόκκινο λάχανο σχάρας με μαστέλο Χίου, φουντούκι και ρόδι
  • Ριζότο με μελάνι σουπιάς, βασιλικό καβούρι και τσορίθο
  • Μοσχαρίσιο πλευρό με μελιτζάνα, πράσινο σιτάρι και γιαούρτι
  • Sorbet λεμόνι- Θυμάρι με γλυκό του κουταλιού ελιά και βρώμη
  • Σαν cheesecake με καμένη λευκή σοκολάτα και μύρτιλα  

Simul

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι 

Κρατήσεις: 210 7224737 

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 – 24:00 ~ Κυριακή κλειστά          

         

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.